Labor eredmény

Kérdés:  A történetem 2018-ban kezdődött magas pulzussal, pánikrohamokkal. Kiderült pajzsmirigy túlműködés (3. gyerekem születése után 4 hónappal). Az eredményeim 2019 augusztusban jók lettek, de a magas pulzus és pánikrohamok megvannak. Néztek egy friss labort 2020.január 17-én, mivel a fejem 1,5 hete fáj, semmivel nem múlik el, illetve a pulzus nagyon változó. A koleszterinem normál állományba van, viszont a HDL koleszterin alacsony 1,22 ( <1,68) , az LDH 2,25 (<2,59) . Ez mennyire jelent problémát? A családba van, aki stroke-ot kapott, úgy tudom ez az alacsony HDL fontos szerepet játszik ebben. A pulzusra alkalmanként Nebivololt szedek. Jelenleg még szoptatok 28 éves vagyok 3 gyermek édesanyja. Mindennapjaim elég stresszesek, kishúgomat is én nevelem anyukánk halála miatt. Háziorvosom azt mondta csupán a stressz miatt van a fejfájás és a pulzus probléma. Mi lehet a probléma? Szeretném felnevelni a gyerekeimet. Válaszát előre is köszönöm!

|
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2020 ;26(január)   InforMed

Válasz:  Ha fáj a feje, mennyi a vérnyomása? A labor rendben találta a pajzsmirigyműködést? Nem vérszegény? Ha ezek rendben vannak, akkor panaszai minden valószínűséggel a kifáradástól vannak, természetesen, ha kell, nyugodtan használja a Nebivololt, ha nagyon magas a pulzusa. De szoptatás alatt szorongásoldó szedése nem jó, az csak ennek leállítása után szedhető, ha szükséges.

2020-01-24 16:55:04
| fejfájás, szoptatás, gyógyszerszedés

Web Design & Development Prowebshop