Laboreredmény

Kérdés:  Tisztelt Doktornő! Múlt héten kaptam meg a labor eredményem. GPT 51 (2-37) konjugalt bilirubin 3,7 (0-3.4) LDH 170 (208-378) fehérvérsejt 10,1 (4-10) kreatinin 121 (63-115). Elég sokszor faj a gyomrom is. Köszönöm szépen válaszát.

| laborlelet
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2020 ;26(március)   InforMed

Válasz:  Valóban vannak kicsit kórosnak mondott eredmények a felsoroltak között, de ezek értékelése a pácienst ismerő és a vizsgálatot elrendelő orvosnak a feladata.

2020-03-29 15:48:04
| laborlelet
hirdetés
hirdetés
data-full-width-responsive="true">
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop