Vérkép

Kérdés:  Tisztelt Doktornő! Páromtól vettek vért, legyen szíves elemezni. Csak a rossz eredményt írom le. Több dolog alacsony, magas neki. Alacsonyak: Hemoglobin 140-175 neki: 129 g/l Hematokrit 0.40-0.52 neki: 0.36 l/l Mcv 80-96 neki: 78 fl Lymphocyta 25-40 neki: 18.0% Kreatinin 64-104 neki: 63 umol/l Magasak: Neutrophil 50-70 neki: 72.2% Glükóz szérumból 3.8-6.0 neki: 6.8 mmol/l Ck 39-171 neki: 173 u/l CRP: 0-5 neki: 63.0 mg/l

| laborlelet, csillagos értékek
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2020 ;26(november)   InforMed

Válasz:  Számtalanszor megírtam, hogy a páciens, és esetleges tünetei, előzményei, gyógyszerelése, stb. ismerete nélkül, ráadásul az úgynevezett „csillagos” leletek kiemelésével értelmetlen, ezekről véleményt mondani nem lehet. Ezt bízza a vizsgálatot elrendelő orvosra.

2020-11-17 18:46:44
| laborlelet, csillagos értékek
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop