Letepert vágyak

Kérdés:  27 éves nő vagyok. A párommal 3,5 éve vagyunk együtt, de előtte már évekig jó barátok voltunk, így gyorsan átugrottuk az ismerkedés részt, és fél után összeköltöztünk. Az elején minden rendben is volt, egy percre nem tudtuk egymásról levenni a kezünket. Sajnos úgy 1 éve egyszerűen nem kívánom a szexet. Nem csak a párommal, hanem úgy általában. Ő sokszor rá is kérdez, és azt hiszi, hogy vele van baj, de mivel, hogy én sem tudom, mi van, nem tudok neki mit mondani. Igaz, az utóbbi idő elég stresszes volt számomra (munkahelyi problémák, anyagi gondok stb.), ehhez még jön az is, hogy elég érzékeny vagyok mindenféle gombás fertőzésre (ilyen stresszes időszakban meg főleg), és egyszerűen egy idő után nem akartam, hogy hozzám érjen.
Ugye ez csak átmeneti állapot? Ugye az a vágy, az a szenvedély, amit az elején éreztem, visszajön? Még mindig szeretem, sőt talán jobban, mint valaha, de a libidóm a béka feneke alatt van.
Válaszát előre is köszönöm!

| szexuális vágy, libidó, bőrgomba-fertőzés, stressz, Immunerősítő, szextuning, immunerÅ‘sítÅ‘
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(októberi)   InforMed

Válasz:  A szexnek nem kedvezhet minden, ami az élethez tartozik, így a stressz, a gondok, a kifáradás és a fertőzések sem. Orvosod felírhat számodra húgyúti immunerősítő készítményt, amit havi 10 napon át kell szedned 3 hónapig.
Önkielégítéssel tuningolhatod a szexuális étvágyadat és az élvezeti képességeidet. Ennek megfelelő és élvezetes végzését megtalálod a saját oldalamon (www.orgazmusszerviz.hu).\nA rendelőmben is felkereshetsz, ha több segítségre vágysz.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2009-10-16 17:06:58
| szexuális vágy, libidó, bőrgomba-fertőzés, stressz, immunerősítő, szextuning
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop