Fejzsibbadás

Kérdés:  Mostanában úgy érzem, majd kiugrok a bőrömből, ugyanis a szexuális életem élénkebb lett. Ugyanakkor jelentkezett nálam fejzsibbadás mostanában. Azt figyeltem meg, hogy ez akkor jelentkezik, amikor fantáziálok a szexről.
Két pici gyerekem van, eddig is éltünk rendesen nemi életet, de nem tudtam annyira átadni magam az érzésnek, hiszen az agyam mindig a gyerekeken járt.
Lehet a fejzsibbadás (agyzsibbadás) hormonális eredetű? Egyébként egy kellemes zsibbadásról van szó, nem fájdalom. Igazából lokalizálni nem tudom, talán jobb oldalon inkább, a baloldalon kevésbé.

| zsibbadás, testedzés, gerinc, többletszex, többletszex
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(májusi)   InforMed

Válasz:  A zsibbadás lehet átmeneti, azaz elmúlhat. A többlet-szex többlet-terheléssel jár, amihez igazodni kell. Ha fokozódik, vagy más is történik, akkor neurológust keress fel.
Valószínűleg szükséged lenne egy kis testedzésre, ami növeli az erőnlétedet és segíti a szervezetet a gyorsabb átállásra. Az érzés a nyaki gerincből is eredhet, ezért egy manuálterápiás szakember vagy gyógytornász, különösen egy "McKenzie" specialista segíthet helyretenni.

Kapcsolódó cikkek a Háti, ágyéki gerinc sérülései, gerincpanaszok rovatban olvashatók.

2010-06-10 23:44:10
| zsibbadás, testedzés, gerinc, többletszex
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop