Lányom élettársa 3.

Kérdés:  Köszönöm eddigi válaszait, megfontolom, hogy milyen megoldást tudok találni.
Szeretném megtudni, hogy ez a viselkedés mennyire minősül betegségnek és gyógyítható-e? Lányomnak nem merem én megmondani, félek, hogy ha nem is tudatosan, de engem fog okolni a kapcsolata esetleges felborulása miatt. Talán el sem hiszi, bizonyítani nem tudom, és így egyszerűen letagadható. A kapcsolatunk az utóbbi időben kissé hidegebb lett a lányommal, gondolom, az élettárs mesterkedik. A lényegesebb szempont nem én vagyok az esetben, hanem a gyerekem.
Sógornőm mindent tud, hajlandó segíteni, és azt tanácsolta, hogy próbáljam lefotózni. Azon túl, hogy nem megbízható, rejt magába ez a perverzió más veszélyt is?

| szexuális zavar, szex
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Eddig jól csináltad!
A fotó tényleg nagyon jó lenne. Nem tudható, hogy ez betegség-e, de mindenképpen komoly hiba, talán büntetendőnek is minősül.
Én is a lányodat és az unokádat gondolom veszélyben lenni.
A fotóval és egy rövid, de lényegre törő leírással, tanúként a sógornőddel felkereshetsz egy gyermekvédelmist vagy egy családvédelemmel foglalkozó ügyvédet. Ők majd tanácsot adnak és intézkednek.
Fontos, hogy a fotókon látható legyen a cselekmény, a fontos részletek, de legyen átnézeti kép is, ahol bizonyítható, hogy te honnan készítetted a felvételeket: szobádból. Hiszen vádolhat téged kukkolással.
Remélem, hogy elkapod őt!

Kapcsolódó cikkek a Szexuális működés zavarai rovatban olvashatók.

2010-10-03 23:56:52
| szexuális zavar, szex
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop