Szexorientáltság kérdése

Kérdés:  30 éves, dekoratív nő vagyok, a pasik ideálja. 7 éves kapcsolatban vagyok, ahol a párom nem a lepedők bajnoka, már régebb óta.
Számomra ez érthetetlen, azt mondja, vannak ennél fontosabb dolgok is (havi 1x). Számomra elég fontos a szex, sokat nyúlok magamhoz. Ezen kívül 2 éve hullik a hajam, nagyon, arra gondoltam, hogy a szexhiány tünete biztos. Tud a test ilyen dolgokat produkálni?
Másodsorban nagyon sok fiatal ismerősöm is panaszkodik ugyan erre a problémára, ilyenek a mai "férfiak"? Akkor teljesen fölösleges más kapcsolatba menni, hisz ha az illető szexorientált lesz, akkor nagy valószínűséggel hamar rám fog unni és jöhet a következő. Hogyan lehet élni optimálisan? Hol a probléma gyökere?
Válaszát várom, köszönettel!

| szex, kapcsolat, vagy, házasság, hajhullás
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2011 ;16(áprilisi)   InforMed

Válasz:  A hajhullás ellen napozás, vitaminok és góckutatás szükséges, utóbbi lehet lyukas fog, elhalt foggyökér, élettelen garatmandulák stb. Laborleletet is csináltatni kell vérből és vizeletből, erre készülj éhgyomorral.
A szex az csak szex. Az ember élete bonyolult, de a szex nem annyira. Csinálni kell, és aki leépült, arra nem szabad várni, ha nem akarja. Ott vannak a többiek, akikkel lehet és érdemes is. Az új kapcsolatok nagyon inspirálóak, könnyű szerelembe esni, szóval sokkal izgalmasabb és kellemesebb élet.
Megéri a fáradságot!
Az utolsó mondataid merő kitalációk, ügyet se vess rájuk.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2011-04-13 23:43:32
| szex, kapcsolat, vágy, házasság, hajhullás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop