Vágyfokozó

Kérdés:  30 éves férfi vagyok. A következő terméket már meg is rendeltem interneten keresztül: XY Potencianövelő és vágyfokozó. Biztosan ismeri Ön is ezt a terméket. Hosszabb merevedést szeretnék, ill. hogy biztosan megálljam a helyem. Egy cikkében írta egy srácnak, hogy sokan próbálkoznak, de belátják, hogy a megoldás amit említett ezen srácnak. Biztosan igaza van benne, de A terméket mindenképpen ki szeretném, ill. ki fogom próbálni amint megérkezik.
Ugye nem lesz belőle semmi problémám, ha kipróbálom, következmény, meg hasonlók? Vagyis ugye nem okozok olyan kárt általa, ami szexuális életemre befolyással lehet a jövőben? ÖN biztos ismeri ezen terméket.
Leírás szerint hosszan tartó erekciót lehet elérni vele, ill. 3-4 napig többször egy nap merevedés érhető el a tabletta által. Több órás merevedés miatt, az ember a szükséges többször napi dolgát (vizelet ürítése) akadályozza a folytonos több órás merevedés? Lehet belőle probléma?

| potenciazavar, potencianövelő, fejfájás, látásromlás, potencianövelÅ‘
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2012 ;17(februári)   InforMed

Válasz:  A vényes és a vény nélkül beszerezhető potencianövelők mindegyikéről nem tudok áttekintést adni, mindig új nevek tűnnek fel. Gyanús, hogy mindben ugyanaz van. Hozzám sok információ érkezik, mert a férfiak egy részénél hatástalanok, mások pedig az erős hatás ellenére is szeretnének ezek nélkül teljesíteni. Az ő tapasztalataikra tudunk támaszkodni, mivel a praxisomban mi sohasem alkalmaztunk semmilyen szert. A potencianövelők egy héten belül ürülnek ki annyira a szervezetből, hogy már nem érezhető a szexet elősegítő hatásuk. A potenciazavart nem oldják meg, csak a hatóidőn belül javul a merevedés, utána ismét visszaáll az eredeti elégtelenség.
Ki lehet próbálni ezeket, de a következőket érdemes tudni. Gyakran erős fejfájást, vörös fejet, erős szívdobogást okozhatnak, ezért az adagokat harmadolják, negyedelik a kellemetlen mellékhatások csökkentése érdekében. Van, akinél ez elegendő, másoknál így is van fejfájás. Kardiológusok megfigyeltek hirtelen látásromlást is a tablettákat szedő betegeiknél.
Én sohasem javasoltam vagy írtam fel potencianövelőt, mert nem tartom rizikómentesnek és a jó szexhez sem megfelelők.
Az Orvosi Gyakorlati Szexológiánk terápiás gyakorlata mindig szer- és gyógyszermentes volt. A merevedési zavarokat képesek vagyunk véglegesen megoldani és más potenciazavarokat is megoldunk, amiket gyógyszeresen nem sikerült befolyásolni sem. A kezeléseinkre vegytiszta állapotban kell járni. A programunk 5 hetes, heti 2 alkalom. A szedést tehát erre az időre, már egy héttel előtte, fel kell függeszteni.

Kapcsolódó cikkek az Impotencia, férfi meddőség, férfi klimax rovatban olvashatók.

2012-03-04 08:50:23
| potenciazavar, potencianövelő, fejfájás, látásromlás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop