Merevedési gondok

Kérdés:  A párom problémáját tolmácsolom. Két éve vagyunk együtt, harmonikus kapcsolatban. A szex terén túl nagy gondok nem adódtak, én legalábbis nem kerítettem nagy feneket neki.
A minap a párom teljesen maga alá került. Nem értettem miért? Mire nagy nehezen elmondta, hogy mostanában úgy érzi, gondok vannak. A probléma, hogy egy ideig teljesen merev, majd egy idő után csökken ez a hatás. Nekem túlzottan fel sem tűnt, soha nem volt panaszom. És nem érti az okot.
Gondoltunk a munkájára, napi 8-10 órába heggeszt. Talán az is kihathat rá? Közben felmerült, hogy eddig én vagyok az első, és soha nem mert kezdeményezni, mert folyton azon kattogott, hogy mi lesz, ha nem elég jó a másik félnek. Vajon lehet pszichés ok, vagy esetleg valami egészségügyi?
Válaszát előre is köszönöm!

| potenciazavar, stressz, merevedési zavar
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2012 ;17(márciusi)   InforMed

Válasz:  A merevedési zavar főleg az aktus közben derül ki. A szervezet ilyenkor nem bírja a nagyobb megterhelést és nem engedi, hogy a férfi adjon magából, ha valamije van, az neki sem elegendő. Bővebben itt olvashatsz erről: Lelki zavar-e csupán a szexuális működészavar?
Párod keresse fel a rendelésemet és segítünk.

Kapcsolódó cikkek az Impotencia, férfi meddőség, férfi klimax rovatban olvashatók.

2012-03-29 09:16:42
| potenciazavar, stressz, merevedési zavar

Web Design & Development Prowebshop