Anális szex

Kérdés:  Sok helyen olvasni, meg orvosok említik, hogy a túl gyakori anális szex, székletvisszatartási problémákkal járhat.
Én úgy gondolom, ez hülyeség! Sok meleg barátom van, heti kétszer is szeretkeznek análisan és semmi problémájuk nincsen székletügyileg. Élik életüket, boldogan, nincs semmi problémájuk.
ÉN úgy gondolom, a heti 2 alkalom, ezt nem is válthatja ki.
Ön miképpen látja ezt? Ha valaki már análisan szeretkezett valakivel, akkor a következő alkalommal, mindegy mennyi idő telt el, akkor már sokkal könnyebb a behatolás ugye? Mert én magamon ezt tapasztalom, hogy más, mint a legelején, könnyebben csúszik be a pénisz.
Köszönöm válaszát!

| szex, anális szex
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Osztom a nézeteidet. Nyilván az orvosokhoz a népesség azon része kerül, akinek baja van kötőszöveti gyengeség, fertőzések, szorulások miatt kialakult torzulások-sérülések és egyebek miatt. Ebből vonnak le következtetéseket. A kikérdezés pontossága határozza meg, hogy milyen következtetést lehet levonni a tapasztalt hibákból.
Ha gyakorolsz, akkor könnyebb lesz, mert tudod, hogy mi fog történni és segítesz magadnak. Közben persze edződés is létrejön.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2012-09-03 21:00:56
| szex, anális szex
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop