Akarat vagy vágy

Kérdés:  34-33 éves házaspár vagyunk. Tíz éve együtt vagyunk, egy közösen nevelt fiúnk (15 éves), és egy közös kislányunk (5 éves) van. Szexuális együttléteink kb. havi egy alkalommal vannak, feleségem nem akarja (kívánja) többször. Ez is inkább amolyan, "na jó, csináljuk". Szeretkezéseinket kifejezetten élvezi, szereti. Én mindent megteszek azért, hogy ez számára felejthetetlen legyen, ő viszont gyakorlatilag szinte hozzám sem ér. Ez a görcsös akarás nálam viszont kialakított egy korai magömlést, ami azelőtt nem fordult elő.
Hogyan tudnám rávenni, hogy gyakrabban bújjunk össze? A beszélgetésen már túl vagyunk. Ez csak a kapcsolatunk legelején, és a terhessége alatt volt másképp, akkor viszont sokat szeretkeztünk.

ritka szex, vagy, akarás, korai magömlés | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(szeptemberi)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Senki sem tehet a vágyairól vagy azok hiányáról, de mindenki maga döntheti el, hogy érdekli-e, hogy mi legyen utána. Ha a párod már nem kíván és te megtetted, amit lehetett, akkor egyedül többet már nem tehetsz.
Lépj tovább, kijjebb és akkor az is kiderül, hogy ez milyen hatással lesz a feleségedre. A korai magömlés mindenképpen megjavul, ez pedig önmagában is megéri a hiábavaló várakozás abbahagyását. A függetlenség nélkül megoldhatatlanok az élet dolgai.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex és az Impotencia, férfi meddőség, férfi klimax rovatokban olvashatók.

2009-10-09 19:38:52
| ritka szex, vágy, akarás, korai magömlés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop