Aktusra érés

Kérdés:  17 éves lány vagyok. Barátommal már több mint fél éve vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. Persze petting, meg ilyenek mindig van, de az aktus még nem történt meg.
Mindig azt mondja nekem, hogy ha akarok valamit, kezdeményezzek. Nem értem, én még milyen jeleket adhatnék neki, amiből észlelné, hogy én szeretném? A minap felvetette, hogy mi lenne, ha szájjal elégíteném ki? Persze, én nem mentem bele! Én megalázónak tartom kicsit. Hogyan tudnék neki megfelelő jeleket adni arra, hogy kezdeményezzen végre, mert már én is készen állok?
Segítségedet előre is köszönöm!

Szüzesség, aktus, petting, kielégítés | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(februári)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Nincsen semmi baj. Ő is tapogatózik a szexben és te is. Ez most a bőségzavar és a nemtudás káosza. Nem könnyű időszak.
Készülnöd az aktusra úgy érdemes, hogy nagyon kívánd. Izgatnod kell magadat is előtte és közben is lehet. Saját magad kezdeményezheted a szex közbeni meglepetésként, hogy egyszer csak beleülsz - megpróbálod. Ha te irányítasz, annak párod örülni fog, és te nem vagy tehetetlen, ügyesen fogod elveszíteni a hüvelyi szüzességedet. A fiúk kielégítése neked még szokatlan, de csak ahhoz hasonló, amikor te is ilyet kapsz a párodtól. Az ilyet neked is élvezned kell, függetlenül attól, hogy adod, vagy kapod. Hamarosan elmúlnak ezek a pionír korszakok is a maguk bájával és félelmeivel. Hipp-hopp felnősz és szép lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2010-03-12 15:04:00
| szüzesség, aktus, petting, kielégítés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop