Félelmes utóhatások

Kérdés:  Amennyiben a férjem nem élvez bele a hüvelyembe, de óvszer mellett (előtte) egy kicsit szeretne természetes módon, óvszer nélkül is érezni engem, akkor így teherbe lehet esni (örömcseppek)? Ha igen, mennyi a kockázata?
Férjem nagyon szeretné a popsi szexet. Én viszont nem nagyon szeretném, mert inkább kellemetlennek, zavarónak mondanám (néha fájdalmasnak is), és főleg, nagyon félek a következményeitől.
A popsi szexnek valóban vannak káros következményei, hatásai? Ha igen, akkor azok pontosan mik, mennyire kell tartani tőlük? Ki lehet küszöbölni? Lehet biztonságosan csinálni? Ha igen, milyen gyakran?
Köszönöm szépen a segítségét!

óvszer, terhesség, popsiszex, fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(decemberi)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  A hüvelyi szexben a gumimentesség a férfiak mennyországa, de sok nő is jobban kedveli a közvetlen érintkezést. Nem lehet belőle nagy baj, ha összeszokott párosként a férjed jól szabályozza a magömlését, azaz időben megérzi, hogy mikor kell kivennie.
A nagyobb biztonság érdekében ezt fejelheted meg utána hüvelyöblítéssel, ami lelkileg is nyugodtabbá tesz. Kevés spermicid krém is segíthet a méhszájnál, ha nem szeretnél öblítést végezni.
A popsiszex ugyan nem mindenkinek való, de lehet próbálkozni. Előtte tisztálkodás, beöntés, előtte napokig krémezéssel védelem a berepedések ellen, jó hatású. Jól felizgult állapotban próbáljátok és nem baj, ha csak később sikerül. Így nem ér annyi kellemetlenség és nem megy el tőle a kedved.
Hamarosan újra indul a továbbfejlesztett weboldalam, ahol fotókat és videókat találsz erről, amiből felkészülhettek és közben is utánozhatjátok. Ez azért is jobb, mert a figyelmedet másra tereli a félelemről.

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás, abortusz rovatban olvashatók.

2009-12-12 18:59:48
| óvszer, terhesség, popsiszex, fájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop