Gyermekáldás vs. szex

Kérdés:  37 éves nő vagyok, a párom 46 éves, egészséges férfi. Már a terhességem előtt is csak hetente egyszer, vagy kéthetente egyszer voltunk együtt szexuálisan, de amióta terhes lettem, szinte megszűnt a szexuális életünk. Az első három hónapban még nagy ritkán történt valami, de most a kislányunk két hónapos, már október óta semmi. Igaz, hogy sokat dolgozunk, a párom éjjel a vendéglátásban, de mindig azt mondja: majd, majd... Tudom, hogy csinos vagyok, nem híztam el a terhesség alatt, azt mondja, velem minden rendben, tudom, hogy nem csal meg, de mégis, miért nem kívánja? Mikor elutaztam 4 napra, minden nap önkielégítést végzett, az internet segítségével, azt mondja unalmában. Hát nekem ez beteges. A terhesség alatt azt mondta, félti a babát, most, hogy a hat hetet be kell tartani, de hogy ennyire semmi nincs köztünk, szerethet ő még engem?

terhesség, gyermek, szex, libidó | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(februári)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Bonyolult ügy és neki sem könnyű. Tanácstalanság van mindkét oldalon, hogy mi legyen a továbbiakban. A minden rendben most valami mást jelent. Készülj csak egyedül a szexre és legyél egyre kívánósabb és kívánatosabb, önkielégíts, hogy ne szenvedj hiányt. Hagyj neki időt, hogy újra beléd szerethessen.
A kismamák, akik nem ülnek mindig otthon, vonzzák a férfiakat, ami a női érzéseiknek és közérzetüknek kedvez. Ha ezt a sikerélményt is hazaviszed, könnyű beindítani a megszerzésed utáni vágyat és azt, hogy érezze, megszerethetnek mások is.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2010-03-12 15:04:01
| terhesség, gyermek, szex, libidó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop