Poligámia

Kérdés:  Szeretettel üdvözlöm! Adjon nekem magyarázatot! Amióta megismerkedtem több külföldi, többnejű családdal, azóta erős vágyat érzek, hogy én is 2-3 nővel éljek együtt. De nem elsősorban a szex miatt, hanem a szerető közösség miatt.
Van ugyan egy félresikerült házasságom, de úgy érzem, újat kellene tervezem, új alapokon, és több nővel. Ugye ez természetes vágy a férfiaknál? Ha az, akkor rossz az elfojtása. Úgy érzem, szaporodnom kell, és ehhez egy nő nekem nem elég. Hallott már ilyet? Mit tegyek, ha a nejem ellene van? Itthon a nők nem akarnak poligám családban élni. Az USA-ban, és Kanadában, de még Hollandiában is sok van belőlük.

poligámia, swinger, hagyomány, egészség | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(januári)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Mást gondoló nejjel kicsit nehezebb létrehozni ezt a célt, de nem lehetetlen. Addig pedig marad az otthoni sokasodás, máshol pedig a szeretők és a védekezés. Jó lenne tudni, hogy nejednek tetszett-e ez másoknál, ismeri-e őket, miért tart ettől.
A swinger klubokban együtt is kipróbálhatnátok a szex részét, ami egyébként talán téged is kielégítene hosszabb távon. Az együttélésnek más akadályai is vannak. Az ismerősök véleménye a nem hagyományos családmodellel kapcsolatban, az anyagi korlátok - lehet hogy ez nálad nem probléma - és a tapasztalatlanság, ami miatt te sem láthatod előre, hogy sikerülhetne-e.
Neked biztosan jót tenne, nagyon egészséges és férfias élet lenne, de több nőt boldoggá tenni egyszerre a szexben és nemcsak a szexben, ez már sokat kíván tőled is és a nőktől is. Persze menetközben egyre jobban belejönnél és egyre többet bírnál, amiért önmagában is érdemes belekezdeni. A feleséged nem különben nagyokat élne, sok újdonsággal. Próbákat és kísérleteket tehettek, de a szeretők sem gondolkoznak valószínűleg másképpen, mint a nejed. Ez a gond.
Magyarországon is sok férfi él, aki megvalósította ezt a modellt vagy egy sokkal lazább variációját. Általában elváltan vagy szingliként sikerül felépíteniük, nem feleség mellett. Ez Hefnernek is rosszul ment. 

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2010-01-23 16:55:06
| poligámia, swinger, hagyomány, egészség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop