Stressz-kezelő szextuning

Kérdés:  26 éve nő vagyok. Párom 20 évvel idősebb. Már 4 éve együtt vagyunk. Eddig nem volt nagy gond a szexel, de az utóbbi fél évben nagyon keveset szexelünk. Már csak szinte havonta egyszer, és az is 2 percig tart.
Engem ez nagyon megvisel. Nem nagyon tudok vele erről beszélni, mert akkor azt mondja, én csak erre tudok gondolni, és hogy neki mennyi baja van, és neki fejben nem működik az egész. Mindig mondja, hogy nem velem van a baja, de én már ezt sem hiszem. Elég stresszes életet él, állandóan szaladgálnia kell, és nem alszik valami jól.
Mit tehetnék?

stressz, potenciazavar, swinger | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(decemberi)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Tehetsz érte, ha akarsz. Kényeztesd, pihentesd a szexben: elégítsd ki és találd meg a módját, hogy közben vagy utána te is kielégülj. Ő közben ne mozogjon, csak élvezze. Így hosszabb is lesz, és hetek alatt felépülhet a jobb szexuális teherbírása. Akár naponta csinálhatjátok. Meg fogod látni, hogy amint jobban megy neki, máris igyekszik majd átvenni a kezdeményezést. Ha már legalább 10 perces, elmehettek egy swinger-klubba is, ahol férfias "megrázkódtatásként" éri a bőség és kellemesség, ha szerencsétek van a többi vendéggel. Így sokkal gyorsabban felépülhet.
Ha nem így szeretnéd, személyi tréningen tudok segíteni neki.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2009-12-12 18:59:48
| stressz, potenciazavar, swinger
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop