Szülés utáni szexuális probléma

Kérdés:  Tavaly nyáron született meg a kisfiunk. A terhesség alatt nem éltünk szexuális életet, mert veszélyeztetett terhes voltam. A szülés óta (császármetszés volt) sem változott szinte semmi. A párom szeretné, de az én szexuális aktivitásom szinte a nullára csökkent. Ez sajnos nagyon nagy gondot okoz a kapcsolatunknak. Szeretnék változtatni rajta, de nem tudom, hogyan tudnám feloldani magamban azt a frusztráltságot, amit érzek.
A szülés után sok többletsúly is rajtam maradt, ami szintén gondot okoz az önbecsülésemnek. De egyszerűen nem megy a fogyókúra sem, pedig nem érzem jól magam a bőrömben. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy elnyomom magamban a vágyat. Mintha valami bűn lenne. Nem tudom elképzelni, hogy egy ennyire megváltozott testet és embert a párja még ugyanúgy kíván. Sajnos a párom nehezen mutatja ki az érzelmeit (mindig is így volt), így még a szerelmét sem nagyon érzem, ami talán segíthetne feloldódnom.
Hogyan tudnék ezen változtatni?

szülés, libidóhiány, elhízás | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2010 ;15(júniusi)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  Egyedül nagyon nehéz, de ha már elindul a változás és vannak eredmények, akkor egyre önállóbbá tudsz válni. Mindenben tudok segíteni neked. Néhány hét alatt jelentősen megváltoznak a dolgok. Telefonon tudsz időpontot kérni hozzám.
www.orgazmusszerviz.hu

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2010-06-21 00:10:12
| szülés, libidóhiány, elhízás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop