Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 36 cikkekben szerepel:

1. Epeműtét
(2015-08-20)
5 napja volt epehólyag-eltávolításom 4 pici vágással apró kövek miatt. Még aznap délután egyedül mentem pisilni. Többször felk...

2. Epetáji fájdalmak
(2014-08-18)
Hasi-ultrahangvizsgálatom eredménye: "A máj valamivel nagyobb, szerkezete megtartott. Az epehólyag fala gyulladásos jeleket nem mutat, ...

Van egy epesoveny-ferdülésem, ezert, ha valami nehezet eszem a beleimnel hangos belmozgas van, es sokszor piros kiutesek, azaz hurkas csik...

4. Epeműtét, repülés?
(2013-11-05)
Laparoszkópiás epeműtét után mennyivel lehet repülni? Édesanyámat november 22-én műtik és december 12-én repülnének Rómába. ...

5. Epeműtét után
(2013-09-19)
6 évvel ezelőtt eltávolították az epehólyagom kövesség miatt. Az utóbbi időben hasonló, de enyhébb fájdalmakat érzek, mint a k...

Milyen betegségeket takarhat, a jobb oldali borda körüli fájdalom, ha már az ember nagyon lehajolni sem bír, és már egy fél éve f...

7. Cholangitis
(2013-08-12)
40 éves nő vagyok. 1992-ben és 2006-ban hasnyálmirigy-gyulladás, melynek oka ismeretlen.2006-ban epehólyag eltávolítás epehólyagfa...

8. Epepolip
(2013-03-25)
Hasi ultrahang után azt mondták, hogy az epében van egy 1 cm-es (valószínűleg) polip.Ön szerint is el kell távolítani az epehólyag...

9. Epekőműtét
(2012-11-07)
37 éves nő vagyok. Epekövem még sohasem volt. A múlt héten hasi-ultrahangvizsgálaton a következőt állapították meg: "Az epehóly...

10. Epehólyag-eltávolítás
(2012-02-21)
Laparoszkópos epehólyag-eltávolítás esetén mennyi idővel lehet elkezdeni edzeni (pl. hasizomgyakorlatok)?Üdvözlettel!

Érdeklődni szeretnék, hogy ha eltávolítják az epehólyagot, nem szokás felírni, vagy javasolni a betegnek emésztőenzim adását?Ne...

12. Talán epe?
(2011-07-18)
2 hónappal ezelőtt rántott karfiolt ettem, nem nagy mennyiséget, 2 darabot, és egész éjjel fájt a hasam, úgy éreztem, a gyomrom f...

2-3 éve szenvedek időnként elég erős migrénes fejfájásban. A halántékomnál és a szemeimnél kezdődik, pár óra alatt szinte el...

14. Epebántalom - Polip
(2011-05-04)
1 hete voltam hasi ultrahangvizsgálaton: "A cholecysta kp. nagy, kőmentes, folyékony epét tartalmaz, ventralis fala mentén egy 5 mm-es,...

Édesanyám 53 éves, ezen a héten volt gasztroenterológusnál, magánrendelésen. A doktortól kapott otthon elvégezhető, és kiérték...

16. Epekőműtét
(2011-01-14)
15 éves fiamnál epeköveket diagnosztizáltak. Kéthetente szúró érzést érez az oldalában. Koránál fogva még fiatal.Kell műteni,...

17. Epepanaszok
(2011-01-06)
Az édesanyám 70 éves, 3 éve jelentkeztek nála epeproblémák. Tünetek: gyengeség, fejfájás, étvágytalanság, jobb oldat borda ala...

18. Epebetegség?
(2010-12-30)
A férjem rövid idő alatt két epegörcsöt kapott. A második után három nappal belázasodott, a szája tele lett fehér foltokkal. Enn...

19. Epekő eltávolítása
(2010-12-22)
Ez a 9. napom epekő eltávolítása után. Naponta 2-3 alkalommal még hasmenésem van, de ez a reggeli órákban. Aztán délután semmi. ...

6 nappal ezelőtt műtöttek, eltávolították az epekövemet és azóta minden nap reggelente hasmenésem van. Akár 3-4 alkalommal is, az...

21 éves nő vagyok, ülés közben egyik percről a másikra erős, szúró fájdalmat éreztem, közvetlenül a köldököm alatt középe...

22. Epevezeték elzáródása
(2010-07-26)
Apukám két hete epevezeték-elzáródás miatt került kórházba. Ma láttam, hogy nem eszik és iszik eleget. Vittem neki szénsavmentes...

23. Hízás - Epe, amylase
(2010-05-21)
Az amylase értékem tavaly szeptemberben, és jelenleg is 113, UH vizsgálat szerint a cholecysta folyadékot alig tartalmaz, kicsi, fala e...

24. Hízás - Epe, amylase
(2010-05-21)
Az amylase értékem tavaly szeptemberben, és jelenleg is 113, UH vizsgálat szerint a cholecysta folyadékot alig tartalmaz, kicsi, fala e...

64 éves nő vagyok, 4 hónappal ezelőtt eltávolították az epehólyagomat idült epehólyag-gyulladás miatt. Az előtte tapasztalt pana...

46 éves férfi vagyok. 2009. XI. 19-én műtöttek epekövesség betegséggel. Előzőleg csak lapocka alá történő kisugárzás tünete...

27. Epefájdalom
(2009-11-17)
Ha olyat eszek (káposztát, fasírtot, vagy ilyesmit), akkor hánynom kell, mert megfájdul a fejem, keserűt hányok. Azt mondják, az ep...

Pár napja észrevettem, hogy sárga lepedékes a nyelvem, a szám elég száraz, sokat iszom. Az elmúlt hetekben nőgyógyászati problém...

29. Epekő
(2009-10-01)
4-5 éve epekövet állapítottak meg nálam. 1,2 cm volt. Az azóta bennem van, mert nem okoz gondot. Az baj, ha bennem van, vagy azért sz...

30. IBS?
(2009-09-14)
35 éves férjezett nő vagyok, egy gyermekem van. 2007 novemberében volt egy epekőműtétem, azóta az emésztésem teljesen átalakult: ...

31. Krónikus epebetegség
(2009-08-03)
28 éves vagyok, évek óta gond van az epémmel, de pontosan sajnos nem tudom, mi lehet ez. Gyerekkoromban sokat hánytam, epét is. A hán...

A hasi UH koleszterin-szemcsét mutatott. Hónapok óta szúr a jobb bordaívem alatt, hányingerem is gyakran van. A kérdésem: okozhat-e ...

33. Epeműtét utáni probléma
(2009-07-08)
1990-ben műtöttek epére. Nagyon sok évig nem volt probléma. 4 éve gyomorsav túltengésem lett, ami kezdetben nem okozott ennyi kellem...

34. Epeműtét utáni étrend
(2009-06-30)
Szeretném megkérdezni, hogy milyen ételeket ajánl, ha az epehólyag eltávolítása után állandó hasmenéssel küzdök? Úgy értem, ...

35. Epe, vagy izomgörcs?
(2009-03-04)
Sajnos sok éve küzdök nagyon fájdalmas görcsökkel, ami átlagban kéthavonta jelentkezik, és nem túlzottan érdekli az orvosaimat, m...

A jobb bordaív alatt elhelyezkedő máj az egyik legérdekesebb szervünk. Vérellátását is két irányból, a portalis vénából (ez a...

Web Design & Development Prowebshop