Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 23 cikkekben szerepel:

1. Szeméremtest viszketése
(2015-01-19)
24 eves vagyok, estenkent kulso szemeremtest-viszketesem van, de csak egy kicsit. Viszont elotte volt huvelygyulladasom, azutan helyrejottem...

A laborvizsgálatok tényleges költségeinek csupán a tört részét fedezi az egészségbiztosítási finanszírozás, így az elvégze...

A vizsgálat a narancssárga színű, bilirubin nevű festékanyag vérszintjét méri. Ez az anyag a vörösvérsejtek természetes leboml...

Központi laboratóriumi rendszert alakít ki az egészségügyi államtitkárság, mert ettől hasonló megtakarítást vár, mint a kórh...

A vérvétel során megállapították a TSH értékem 1,5 körüli. Természetes anyagokkal-étkezés stb. hogyan tudnám a pajzsmirigyműk...

A Brigham Young-egyetem kutatói egy olyan eszközt fejlesztettek ki, amelynek segítségével bizonyos vizsgálatoknál csökkenthető lenn...

Én azt szeretném kérdezni, hogy a vizeletüledékben a fehérvérsejtek 20 a hámsejtek 32 és vesehámsejtek 1.Utalhat bajra? A vérkép...

Kislányommal voltunk 2 hete az 5 éves vérvételen, lett két eredmény, ami +-os lett. Az egyik a vörösvértest: 5,1-nek van megjelölv...

9. Vasmeghatározás
(2010-08-27)
Kérem, legyen szíves segíteni abban nekem, hogy mitől lehet magasabb a vérvizsgálat során meghatározott Se vas, mint a felső határ...

10. Emelkedett amiláz érték
(2010-08-16)
Erdélyből írok, 27 éves nő vagyok Marosvásárhelyről. Nekem fél éve keresik a problémám és még mindig eredménytelenül, az ami...

11. Májenzim értékek
(2010-05-14)
32 éves nő vagyok. Több éve már hogy magasabb GGT értékem, változóan, 89-160 között. A GPT, GOT értékek jók. Ultrahangon FNH g...

12. Alacsony vasszint
(2010-03-29)
36 éves férfi vagyok. Egy vérvétel során alacsony vasat (6,5, min ref. érték 12,4) állapítottak meg. Ezen kívül minden eredmény,...

13. CRP
(2010-03-29)
Mit jelent a CRP? Nekem a 0-5,0 ref. érték helyett 7,4. 64 éves nő vagyok.Köszönettel!

42 éves férfi vagyok. Laboreredményemben 7 csillagozott értéket találtam.GOT /ASAT/ 46, GPT /ALAT/ 75, Gamma GT 74Monocita 10,8%Nem va...

15. Helicobacter IgG A
(2010-02-17)
Gyermekem Helicobacter IgG A (?) eredménye 16,004 (kétes). A háziorvos Fromilid 500-as kapszulát írt fel. Mit tanácsol? Szedje a gyóg...

2 hete síbalesetben kisebb kéztörésem volt, jelenleg gipszben a kézfejem. A napokban végzett laborvizsgálat szerint a We 35mm/h. (200...

2 hete síbalesetben kisebb kéztörésem volt, jelenleg gipszben a kézfejem. A napokban végzett laborvizsgálat szerint a We 35mm/h. (200...

18. Laborvizsgálat
(2010-02-01)
Se vas 7,5, transzferrin 1,9, vörösvérsejt 3,7, haemoglobin 113, haematokrit 0,33.Mit jelentenek a jelölt eredmények? A vasra és a v...

19. Laborvizsgálat eredménye
(2010-01-12)
30 éves nő vagyok, mellhártyagyulladás gyanúja miatt kérte orvosom a laborvizsgálatot, ahol a GPT meghatározásánál 60-as érték ...

20. Laboreredmény
(2009-10-19)
Kislányom 9 éves. Laboreredményei közül az alábbiak lettek megjelölve, hogy eltérnek a normálistól. Vér: Vörösvérsejt süllyed...

21. Szemfenék csillogása
(2009-07-06)
Voltam szemésznél, ott mondták, hogy nagyon csillog szemfenéknél. Azt mondta, menjek el laborba. Voltam is három alkalommal, semmi elt...

45 éves nő vagyok, már 35 éve inzulinos cukorbeteg. Most csináltam laborvizsgálatot és a karbamid 12,4 a kreatinin 91 volt.Veseelégt...

Nem felelnek meg az előírásoknak azok a hazai laborvizsgálatok, melyek szerint a művesekezelésekhez korábban használt szerelékek...

Web Design & Development Prowebshop