ÚJ

Rezesová-per - A vádlott betegsége miatt elhalasztották a tárgyalást

A vádlott betegsége miatt elhalasztották a másodfokú tárgyalást a Budapest Környéki Törvényszéken hétfő reggel abban a büntetőperben, amelyben Eva Varholíková Rezesová ellen négy halálos áldozatot okozó ittas járművezetés a vád.


A tavalyinál több halálos és sérüléssel járó közúti baleset történt

A legfrissebb felmérések szerint a tavalyi adatokhoz képest nőtt, a tíz évvel ezelőttiekhez képest azonban csökkent a halálos kimenetelű és a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek száma - közölte honlapján a rendőrség hétfőn.


Hét tinédzser vesztette életét egy 16 éves fiú autójában Lengyelországban

Szülei engedélye nélkül és ittasan vezetett egy 16 éves lengyel fiú, akinek autójában hét tinédzser halt szörnyet egy hétvégi diszkóbalesetben.


Legalább százhatvannal ment a Walkert szállító Porsche

Az eredeti feltételezéseket igazolva bebizonyosodott, hogy gyorshajtás okozta Paul Walker amerikai filmszínész halálát; a pénteken nyilvánosságra hozott halottkémi jelentés szerint az őt és barátját szállító Porsche ugyanis óránként több mint 160 kilométeres sebességgel haladt.


Tömegbaleset - Hárman meghaltak, hatan életveszélyes állapotban vannak

Hatan életveszélyes állapotban vannak azok közül, akik az M5-ös autópályán péntek hajnalban történt, három halálos áldozatot is követelő tömegszerencsétlenségben sérültek meg. A 33 sérült többsége külföldi. Délután egy katonai repülővel román orvoscsoport érkezett Budapestre, hogy részt vegyen ellátásukban.


Elütötte sofőrjét egy busz a fővárosban

Elütette a gépkocsivezetőjét egy éjszakai busz hétfő éjjel Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál - tájékoztatta az ORFK ügyeletvezetője az MTI-t.


Kefirt iszik vagy vezet?

Még a kefirről is lebeszéli az autósokat Gennagyij Onyiscsenko, Oroszország tiszti főorvosa, jóllehet az erjesztett tejből készült élelmiszer szesztartalma 1 százalék alatt van.


A 70 év feletti autóvezetők nem veszélyesebbek, mint a huszonévesek

A 70 év feletti autóvezetők nem veszélyesebbek és nem halnak meg nagyobb valószínűséggel az utakon, mint huszonéves társaik - állapította meg egy húsz év közlekedési baleseteit áttekintő brit tanulmány.


Meghalt az Érden elgázolt másik csecsemő is

Meghalt az Érden elgázolt másik csecsemő is szerdán - közölte Balázs Magdolna, a fővárosi Szent János Kórház kommunikációs vezetője az MTI-vel.


A nagyszülők biztonságosabb autóvezetők lehetnek, mint a szülők

A gyerekek nagyobb biztonságban lehetnek, amikor valamelyik nagyszülő vezeti az autót, mint amikor az apa vagy az anya - állapította meg egy friss amerikai tanulmány.


| 2 |

Web Design & Development Prowebshop