Hirdetés

Az egyetemi napok főszervezője szerint sportbaleset történt a Szabadság hídon

Sportbaleset történt keddre virradóra a fővárosi Szabadság hídon, ahol a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóinak rendeztek kötélhúzó versenyt - közölte Orbán Balázs, az egyetemi napok főszervezője az MTI-vel.

baleset, sport, bulvár, egyetemi nap, kötélhúzás |

MTI Hírek10

Elmondta: a kötélhúzáson 700-800-an vettek részt. Tájékoztatása szerint ugyanazt a kötelet használják évek óta - amely jó minőségű, hitelesített - , most valószínűleg akkor sérült meg, amikor a a verseny előtt végighúzták a földön.

A kötél elszakadása miatt a két egyetem tíz hallgatója sérült meg. Kisebb sérülések, horzsolások mellett volt akinek eltört a keze. A sérülteket a helyszínen ellátták, néhányukat kórházba szállították, de már jobban vannak - tette hozzá.

Orbán Balázs elmondása szerint az ügyben nem lesz vizsgálat, mert sportbaleset történt, a sérültek nem jelezték, hogy feljelentést tesznek az ügyben.

Jövőre is meg kívánják tartani a hagyományos kötélhúzó versenyt, ám azt már egy új kötéllel - mondta az egyetemi napok főszervezője.

baleset, sport, bulvár, egyetemi nap, kötélhúzás

2013-09-17 12:46:09

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop