Legutóbbi cikkek

Lézeres bütyök műtét vagy bütyök kezelése házilag Safe Laser készülékkel

2023. 08. 22

A hallux valgus avagy bütyök kezelése házilag Safe Laser készülékkel, kettő az egyben megoldást jelent, mivel a lágylézer készülék fénye fájdalmat csillapít és a megfelelő helyen alkalmazva elősegíti a bütyök kialakulásáért felelős izmok regenerálódását.

Amit a bokaprotézisről tudni kell

2023. 02. 21

A bokaízületi artrózisok többsége poszttraumás eredetű, ami többnyire nem megfelelően gyógyult törések vagy ismétlődő szalagsérülések után alakul ki

Talp és lábujjak fájdalma

2022. 11. 22

A láb párnázott részének fájdalmát általában a lábujjak közötti idegek károsodása vagy a lábujjak és a lábközépcsontok közötti ízületek sérülése okozza.

A lábbetegségekről

2022. 09. 14

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy nagyon sokan panaszkodnak láb- és derékfájásra, a lábak fáradékonyságára.

Benőtt köröm a lábujjon

2022. 09. 02

Benőtt körömnek nevezzük azt az elváltozást, ha a köröm széle belenő a környező bőrbe.

Az Achilles-ín gyulladása (tendinitisz)

2022. 07. 23

A lábikraizmok és az Achilles-ín a sarok talajra érése után leengedik a lábfej elülső részét, majd a másik lábra lépés előtt, amikor a lábujjak elrugaszkodnak a földről felemelik a sarkat.

A talp- és sarokfájdalom

2022. 06. 17

A láb igen fontos a járás, egyensúly és koordináció szempontjából. Mégis, igen sokan már ébredéskor is kínzó, lüktető fájdalmat éreznek a lábukban vagy a sarkukban.

Ügyeljünk a lábunkra!

2019. 07. 18

Az aktív életvitelhez elengedhetetlen az egészséges láb. A láb ritkán javul meg magától, ráadásul állapota a korral is romlik. Gyakran látszólag kisebb kellemetlenségek később súlyosabb problémákat okozhatnak. Most itt csak a legfontosabb panaszokra utalunk.

Lábszártörések

2018. 01. 03

A sípcsont közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el, ezért gyakrabban törik, nyílt törés gyakrabban fordul elő, mint más hosszú csöves csonton.

Hol szorít a cipő?

2017. 09. 12

A rossz, kényelmetlen cipőt az éppen aktuális divat miatt viseljük; egészségünket feláldozzuk a szépség oltárán.

1 | |
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop