Legutóbbi cikkek

Éberen a volánnál: néhány jótanács

Mindenkivel előfordulhat, hogy fáradtan ül a volán mögé. Az alábbiakat nem árt megfogadni biztonságunk érdekében.

Véletlen (?!) - Nyári balesetek

2023. 06. 20

A nyár sok örömet nyújthat mindenkinek, de ami az egyik pillanatban még szórakozás, az a másikban már enyhébb, vagy súlyosabb baleset forrása lehet!

Fáradtság és álmosság vezetés közben: mit tegyünk?

2023. 01. 25

A legtöbb ember tisztában van az ittas vezetés veszélyeivel, de nem veszik komolyan az álmosságot. Ez nagy hiba. A kutatók azt találták, hogy a 18–24 óra alvás nélküli vezetés hasonló kockázatot jelent, mint a részegség.

Hogyan válasszunk kerékpáros bukósisakot a gyermekünknek?

2021. 10. 26

Kerékpározni csak és kizárólag bukósisakban biztonságos – igaz ez a felnőttekre, de hatványozottan igaz a gyermekek esetében is. A gyerek bukósisak beszerzése a legfontosabb szülői feladat egy családi bringázás előtt, ám közel sem mindegy, milyen szempontok alapján választjuk ki azt. Ebben segítünk!

Én még ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam

2020. 07. 14

A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak, amely egy amatőr országúti kerékpárversenyen történt Tótvázsony és Balatonszőlős között.

Miért olyan veszélyesek a gumilövedékek?

2020. 06. 13

Ez a tömegoszlatási eszköz nem olyan ártalmatlan, mint amilyennek hangzik.

Veszélyek a karácsonyi ünnepek alatt

2019. 12. 10

Mire vigyázzunk, hogy békés napjainkat ne rontsa el egy kellemetlen sérülés, vagy kórházi kezelés?

Autóvezetés éjszaka

2019. 12. 05

Ha valaki sötétedés után vezet, egészen más veszélyekkel kell szembenéznie, mint nappal, így a balesetek megelőzése érdekében különleges figyelem szükséges.

Mit tegyünk, hogy szilveszterkor ne sírva kelljen vigadnunk?

2018. 12. 18

Baleset az év utolsó napján, sőt, utolsó óráiban is érhet minket. Foglaljuk össze a szilveszterkor ránk leselkedő veszélyeket.

A szünidei balesetekről

2018. 07. 02

Javában zajlik a szünidő, és ez meglátszik a baleseti sebészeti ambulanciák forgalmában. A nyári balesetek megszaporodnak, több, néha nagyon súlyos sérülés következik be.

Téli sportbalesetek

2017. 09. 22

A tél beálltával várható a szánkó-, sí- és snowboardsérülések számának emelkedése. A hó és jég nemcsak a közlekedési balesetek számát növeli, hanem a téli sportok szerelmesei között is szed áldozatokat.

1 | |
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop