Ízületi fájdalmak

gyulladáscsökkentő, ízületi fájdalmak, gyulladáscsökkentö | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Tisztelt Doktornő!

Édesanyámnak rettenetes ízületi fájdalmai vannak (49 éves). Eldeformálódtak az ujjai is. Fáj a válla. Mindenféle kivizsgálás után kivették a manduláját is. Miómája is van. Kérdésem, hogy mi okozhatja a fájdalmat még, mivel gócot nem találtak, és a legerősebb fájdalomcsillapító, és gyulladáscsökkentő sem segít rajta. Kérem, ha van javaslata, írja meg sürgősen.

Köszönettel

Az elmondottak alapján krónikus sokizületi gyulladásról van szó, mely ismeretlen eredetü megbetegedés. Szerencsére számos kitűnő szteroid és non-szteroid gyógyszer áll rendelkezésre. Ezek valamelyike biztosan segít. Az izületi panaszok mögött már konkrét fertőzéses eredetet már nem lehet kimutatni, tehát az úgynevezett góckutatás is valószínűleg felesleges. Sokszor egy fertőzés indítja be az izületi gyulladást, de a panaszok fenntartásához már úgynevezett autonóm folyamat jön létre. Természetesen, ha a fent említett kezelési mód nem kielégítő, sokféle fájdalomcsillapító is rendelkezésre áll, illetve akupunktúra is kipróbálható.

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

| gyulladáscsökkentő, ízületi fájdalmak
2002-07-11 13:38:01
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop