ÚJ

A mozgás és néhány új termék enyhíti az arthritises panaszokat

Anthony Sisroe-nak már negyedikes korában fájdalmat okozott bekötni a cipőjét és begombolni az ingét.


Útmutató az arthritis-gyógyszerekhez

Az Arthritis Foundation fogyasztói magazinja, az Arthritis Today [Az arthritis ma] ingyenes útmutatót közöl az arthritis és kapcsolt betegségei elleni gyógyszerekről.


A kutatók szerint a kávé növeli az arthritis kockázatát

A rendszeres kávéivóknak későbbi életük folyamán megnövekedett arthritis-kockázattal kell szembenézniük, és nő a szívbetegségek rizikója is.


Az arthritises betegek körében népszerűek az alternatív gyógymódok

A legtöbb arthritises beteg részesül valamilyen alternatív vagy kiegészítő terápiában, de csak 45 százalékuk beszéli ezt meg az orvosával, derült ki egy jelentésből.


Kulcs a fáradtság-szindróma megértéséhez

A krónikus fáradtságban szenvedők általában nem tudják, miért van ez, és mikor lesznek jobban. Egy új tanulmány azonban segíthet a betegeknek azonosítani azokat a jeleket, amelyekből megtudható, hogy fellép-e náluk krónikus fáradtság.


Új elméletek a reumatoid arthritis keletkezéséről

A reumatoid arthritist (RA) talán egy az egész testben, és nem csupán az ízületekben megtalálható antitest okozza, derült ki egy egereken végzett kísérletből.


A gyógyszergyártó cégek új frontot nyitottak az arthritis elleni harcban

RENTON, USA - Tizennyolc hónappal ezelőtt a 61 éves Ron Sandelius a talpa külső élén lavírozva tudott csak járni, mert a reumás artritisz miatt fájdalmasan megduzzattak az ízületei. Két erős gyógyszert is szedett a betegsége ellen, de eredménytelenül.


Kevesebb fájdalom és ízületi merevség az új arthritis-gyógyszerrel

Egy újonnan elfogadott reumatoid arthritis (RA) gyógyszer gyorsan és hosszan enyhíti a betegség tüneteit, jelentették be kutatók.


Kísérleti gyógyszer a reumás izületi gyulladás kezelésére

Egy új genetikai beavatkozással készített gyógyszer segíthet és talán meg is gyógyíthatja a súlyos izületi fájdalommal, duzzanattal és az ujjak merevségével járó, kétmillió embert érintő betegséget, a reumás izületi gyulladást.


Viták egy ausztrál kenöcs miatt az arthritises betegek körében

HURST, USA. Úgy néz ki, mint a csapágyzsír, olyan szaga van, mint a melasz, currypor és a motorolaj keverékének. Körülményes a használata és ragacsos trutymónak becézik. Ráadásul 98 dollár egy kis tégely ára.


| | | | | | | 8 |

Web Design & Development Prowebshop