Egyszerű gyógyír fogfájásra

Nem is gondolnánk, de a megoldás arra a tompa fogfájásra, ami általában este vagy éjjel erősödik, kint található a konyhában.

fogfájás, szegfűszeg, szegfűszeg | InforMed Hírek9   InforMed | Sándor, K.
Az első és legfontosabb, amit a fogfájásról és annak gyors csillapításáról meg kell jegyeznünk, hogy az alábbiak NEM helyettesítik a fogorvos felkeresését.

Biztos van otthon ugyanis, és ha mégsem, minden fűszerüzletben kapható szegfűszeg. Egy csipet őrölt szegfűszeget keverjünk össze néhány csepp vízzel, míg sűrű krémet nem kapunk.

Most jön az eljárás kellemetlen része, az ujjunkkal vagy egy fülpiszkálóval rakjuk föl a fájó fogra. Vigyázat, nincs jó íze, de gondoljunk arra, hogy megkönnyebbülést hoz. Győződjünk meg róla, hogy elegendő mennyiséget vittünk föl.
A fájdalom szinte azonnal enyhül, igaz, egy darabig kellemetlen ízt érezhetünk. Ihatunk egy kis vizet, csak vigyázzunk, nehogy lemossuk vele a készítményt a fogunkról.

Nincs ok aggodalomra, semmiféle káros mellékhatásra nem kell számítanunk. Ha a fájdalom az éjszaka folyamán visszatérne, ismételjük meg a kezelést. Néhány napig alkalmazható, de semmiképpen sem ússzuk meg a fogorvosi beavatkozást.

A fogfájást komolyan kell venni, a leírt módszer ideiglenes megoldás, csak azért, hogy végig tudjuk aludni az éjszakát, mielőtt időpontot kérünk a fogorvostól.

Yahoo
| fogfájás, szegfűszeg
2011-02-28 12:57:09
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop