Bosszúból kihúzta volt párja összes fogát

Szerelmi bosszúból kihúzta volt szeretője összes fogát egy nő Lengyelországban, amiért 3 év börtönt kaphat.


Foggyökérkezelést kapott a veszprémi állatkert tigrise

Jól tűrte, hogy elaltatták és foggyökérkezelést kapott kedden a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark tigrise - közölte az MTI-vel az állatkert szóvivője.


Mit igyunk fogszuvasodás ellen?

A nem reggeliző gyerekek fogai lényegesen rosszabbak, reggeliző társaiknál, főleg akkor, ha utóbbiak sok tejterméket fogyasztanak - mutatta ki egy amerikai vizsgálat.


A műfogsor nanokristályoktól lesz szikrázóan fehér

A fogtechnikusok által eddig készített fogsorok vagy nem olyan kemények, vagy nem olyan fehérek voltak, mint a természetes fogak, ám német üvegtechnikusok olyan anyagot készítettek, mely nanokristályok segítségével minden szempontból ugyanolyan, mint a valódi, egészséges emberi fog.


Fúrás- és fájdalommentes módszer született a fogtömés kezelésére

Fájdalom- és fúrásmentes, valamint a sav okozta szuvasodást, illetve a fogszövetet teljesen helyreállító új módszert dolgoztak ki a szakemberek, amelynek köszönhetően talán többen és gyakrabban fognak beleülni a rettegett fogorvosi székbe.


Egyszerű gyógyír fogfájásra

Nem is gondolnánk, de a megoldás arra a tompa fogfájásra, ami általában este vagy éjjel erősödik, kint található a konyhában.


Az elhízás fogínybetegséggel jár

Amerikai kutatók nemrég azt vizsgálták, hogy van-e ok-okozati kapcsolat az elhízás és a fogínybetegségek között.


Nincs többé lyukas fog!

A legújabb kísérletek egy teljesen újfajta technológiát tesztelnek a fogszuvasodás megelőzésére. Az alkalmazott mikrorészecskék hatására a fog túl sima lesz ahhoz, hogy a kórokozók megtapadjanak rajta.


Az amalgámtömés esetleges veszélyei

Az amalgámtömésben található higany mérgező lehet gyermekekre és fejlődő magzatokra, ismeri el az FDA. Szakemberek szerint nincs rá bizonyíték, hogy a fogtömés káros, de arra sincs, hogy a fele részben higanyt tartalmazó tömések teljesen ártalmatlanok lennének.


Immundiagnosztika fogínybetegségekben

Bizonyos antitestek jelenléte jelezheti, hogyan reagálnak a páciensek a fogínybetegség kezelésére, állítják michigani kutatók.


| | | 4 | | | | |

Web Design & Development Prowebshop