Hirdetés
Gombás–paradicsomos puliszka - Sószegény
A receptek a hozzávalókat 4 személyre tartalmazzák
Hozzávalók:
300 g gomba
200 g kukoricadara
300 g paradicsom
kb. 3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
zsálya, curry
A kukoricadarát ötszörös mennyiségű vízben megfőzzük. A tisztított vöröshagymát kockára vágjuk és 1 evőkanál olajon megpirítjuk a gombával, ízesítjük zsályával, curryvel. A megtisztított paradicsomot karikára vágjuk. Cserépedénybe rétegezve rakjuk az evőkanállal kiszaggatott kukoricadarát, a pirított gombát és a paradicsomot. Tetejére 2 evőkanál olajat locsolunk és forró sütőben 25- 30 percig sütjük.
A receptek a hozzávalókat 4 személyre (egy családra) tartalmazzák.
300 g gomba
200 g kukoricadara
300 g paradicsom
kb. 3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
zsálya, curry
A kukoricadarát ötszörös mennyiségű vízben megfőzzük. A tisztított vöröshagymát kockára vágjuk és 1 evőkanál olajon megpirítjuk a gombával, ízesítjük zsályával, curryvel. A megtisztított paradicsomot karikára vágjuk. Cserépedénybe rétegezve rakjuk az evőkanállal kiszaggatott kukoricadarát, a pirított gombát és a paradicsomot. Tetejére 2 evőkanál olajat locsolunk és forró sütőben 25- 30 percig sütjük.
A receptek a hozzávalókat 4 személyre (egy családra) tartalmazzák.
2019-11-28 15:43:14