Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 13 cikkekben szerepel:

A hosszú időn át antibiotikumot szedőknél nagyobb a vastagbélrák kockázata a Gut című orvosi szakfolyóiratban megjelent tanulmán...

A familiáris halmozódás nem mindig csak genetikai kockázat eredménye. Egy vastagbélrákkal foglalkozó esetkontroll tanulmány szerint...

A szűrés utáni négy évben látványosan csökken a bélrák kialakulásának kockázata - mutatta ki az Ausztrál Nemzeti Egyetem (ANU)...

A naponta szedett aszpirin csökkenti a bél- és gyomorrák kockázatát - derült ki egy brit elemzésből.

A magas D-vitamin-szint segíthet a bélrák túlélésében - ezt állapították meg az Edinburghi Egyetem tudósai kutatásaik alapján...

Végstádiumban lévő bélrákos brit fiú gyűjtött rekordösszegű adományt egy közhasznú szervezet javára.

Az aszpirin csak bizonyos esetekben csökkenti a bélrák kockázatát: egy bizonyos gén hordozóinál felére mérsékli, másoknál azonb...

Az esetek több mint háromnegyedében sikeresen diagnosztizálta a páciensek leheletéből a bélrákot egy új típusú szűrőteszt.

A kávéfogyasztás 15-25 százalékkal csökkentheti a bélrák kockázatát - idézte amerikai kutatók csaknem félmillió ember bevoná...

Ételeink rosttartalmának növelése csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának kockázatát - idézte brit kutatók megállapítás...

A zöld tea egészséges mivolta régóta ismert, konkrét tudományos kutatások azonban meglehetősen ritkán készülnek ennek pontos bi...

Az elfogyasztott vörös és feldolgozott húsok mennyiségének csökkentése, a több rost étrendbe iktatása és a rendszeres testmozg...

13. Bélrák
(2009-03-12)
Fertőzéssel el lehet kapni?

hírdetés

Web Design & Development Prowebshop