Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 11 cikkekben szerepel:

1. Egészségesebb a bio
(2016-02-17)
Majdnem 50 százalékkal több omega-3 zsírsav található a bio tejben és húsokban, mint a nem bioban- állapította meg egy nemzetközi...

Értetlenül fogadta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Nemzetközi Rákkutató Ügynökség (IARC - az Egészségügyi Világszervez...

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) e témában megjelent jelentése a szakemberek számára nem tartalmazott új megállapításokat -...

A végbélrák kialakulása és a feldolgozott húsipari termékek - például a virsli, a sonka, a kolbászfélék, a felvágottak, a húsk...

5. Grillezési fortélyok
(2011-08-01)
Nyári estéken, ha éppen az időjárás is úgy akarja, készítsük a szabadban vagy a teraszon a vacsoránkat. Egy grill party nem csak ...

Nincs bizonyíték arra, hogy a pácolt és füstölt húsok, például a sonka, szalonna vagy kolbász fogyasztása emeli a hasnyálmirigy...

Jelentősen megváltoztatta az új-zélandi és amerikai állampolgárok étkezési szokásait a recesszió. Egyre többen vásárolnak átg...

Azok a vásárlók, akik a hús frissességét a színe alapján állapítják meg, becsapva érezhetik magukat, mert az iparban szénmonoxi...

Évekkel ezelőtt magas zsírtartalmúnak kiáltották ki az állati eredetű élelmiszereket. Ennek hatására az emberek csökkentették ...

10. Veszélyes húsok
(2001-11-25)
Veszélyes húst vásárolni - derül ki a napokban nyilvánosságra hozott felmérésekből. Mint arról szombaton már hírt adtunk, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség közelmúltban lezárt, 766 kereskedelmi egység...

Az Európai Unió élelmiszer-biztonsági szigorításait követik a hazai hatóságok is: az ellenőrzés fokozása, a veszélyek gyorsabb elhárítása érdekében új szakhivatal felállítását tervezi az agrártárca. B...