Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 10 cikkekben szerepel:
Bizonyos zsírtartalmú halak fogyasztása az omega-3 zsírsavak többletbevitele útján csökkenti az emlőrák kockázatát. Viszont ez a...
A hetente nagyjából háromszor halat fogyasztó nőknél valamivel alacsonyabb a vastagbélpolip kialakulásának a kockázata, mint azo...
A heti két-három alkalommal halat fogyasztók esetében valamivel kisebb az agyi érkatasztrófa kialakulásának kockázata, mint azokn...
Egyre több adat szól amellett, hogy a depresszió patomechanizmusában a gyulladásnak, más faktorokkal összhangban, meghatározó szere...
A megfelelő adagban szedett omega-3 zsírsavak nem csupán egészséges embereknél előzi meg a szívbetegségek kialakulását, de azokn...
Egy ausztrál vizsgálat szerint az időskori jó látás érdekében fogyasszunk minél több halat, olívaolajat és dióféléket, tartó...
Újabban feltételezik, hogy a halolajból vagy a növényekből származó omega-3 (W3 vagy n-3) zsírsavak fogyasztása előnyös az egés...
ATLANTA, USA. Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (n-3 PUFA-k) néhány megfigyelésen alapuló tanulmány szerint kapcsolatba...
GUELPH, KANADA. A vér triglicerid-szintjének csökkentésére igen hatásos a halolajak (EPA és DHA) szedése. A magas triglicerid-szint ...
Talán a testépítők ismerik legjobban a táplálék-kiegészítőket, bár
ma már a többi sportoló is előszeretettel használja az...