A fexofenadin-hidroklorid gyorsan és hatékonyan enyhíti vagy szünteti meg a tüneteket! ">

A szénanátha és a csalánkiütés korszerű kezelése

A fexofenadin-hidroklorid gyorsan és hatékonyan enyhíti vagy szünteti meg a tüneteket!

allergia, szénanátha, gyógyszer | InforMed Hírek11   InforMed

Az allergiától szenvedők a megmondhatói, hogy hány szert kipróbálnak, mire megtalálják azt, amelyben maradéktalanul megbízhatnak. Míg a beteg korábban elfogadni kényszerült a tünetek enyhülését hozó gyógyszerek bizonyos mellékhatásait, mint például az álmosság, a fokozott étvágy, a csökkent koncentráló képesség, addig a mai modern második generációs antihisztaminok esetében ilyen mellékhatásokkal már sokkal kevésbé kell számolni!

Az antihisztamin

Az antihisztamin megakadályozza a hisztamin kötődését receptoraihoz, ezáltal gátolja a tünetek kialakulását.

A gyógyszerek első generációja, az úgynevezett első generációs antihisztaminok hatóanyagai a központi idegrendszerbe is bejutottak, és az ott lévő receptorokhoz is kötődtek. Ezáltal olyan mellékhatásokkal rendelkeztek - álmosság, fejfájás, fáradtságérzés, gyomorfájás -, amelyek rontották az életminőséget. Mellékhatásaik miatt ma már csak ritkán alkalmazzák őket.

A második generációs antihisztaminok, amelyek közé a fexofenadin-hidroklorid, az Ewofex hatóanyaga is tartozik, csak a megfelelő helyen fejtik ki hatásukat, ezért mellékhatások elvétve vagy nem alakulnak ki.

A leggyakoribb légúti allergia a szénanátha

Az allergiás tüsszögést, orrfolyást, orr-, garat-, szájpadlásviszketést és orrdugulást allergiás rinitisznek, hétköznapi nevén szénanáthának, a könnyező, vöröslő szemtüneteket pedig allergiás kötőhártya gyulladásnak nevezzük. Többnyire fűfélék, gyomnövények, fák vagy virágok pollenjei, házipor-atka, állatszőr vagy penészgomba spóra váltja ki a tüneteket.

Bármely allergiának tünete lehet a csalánkiütés. Csalánkiütés esetén a 6 héten túl fennálló folyamatot krónikusnak tekintjük. Csalánkiütést gyógyszerek, táplálékok is okozhatnak, továbbá a bőrre kerülő fémek, kozmetikumok, illatanyagok, színezékek stb. is kiválthatnak bőrgyulladást. Allergiára hajlamos (atópiás) egyének gyakran szenvednek visszatérő ekcémás bőrtünetektől.

Ewofex - az allergia összes tünetéreAz Ewofex második generációs antihisztamint, fexofenadin-hidrokloridot tartalmaz, amely ugyan különböző dózisban, de mindkét allergiatípus korszerű kezelését biztosítja.

Az Ewofex 120 mg filmtabletta a szezonálisan jelentkező allergiás rinitisz (szénanátha) során előforduló tüneteket kezeli, míg az Ewofex 180 mg filmtabletta a bőr allergiás állapotával, az úgynevezett krónikus csalánkiütéssel kapcsolatos tüneteket csökkenti.

Ewofexből napi 1 filmtabletta elegendő a tünetek enyhítésére, így adagolása egyszerű, könnyen megjegyezhető. A fexofenadin 60 percen belül jelentős mértékben csökkenti a bőrkiütéses hólyagok méretét, és a viszketést. Aki csak egyszer is komolyan szenvedett az allergiától, az tudja igazán értékelni az Ewofex hatásának gyorsaságát! Az Ewofex korszerű hatóanyaga nincs jelentős hatással a központi idegrendszerre, így relatíve nem álmosít, nem okoz bágyadtságot, nem zavarja a koncentrációt, nem növeli az étvágyat. A tünetek megszüntetése által jelentősen javítja az allergiában szenvedők életminőségét.

Az Ewofex fexofenadin-hidroklorid tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja
Ewopharma International s.r.o.
Hlavná 13
83101 Bratislava
Szlovák Köztársaság

További információ: www.allergiara.hu
| allergia, szénanátha, gyógyszer
2013-02-13 09:58:24
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop