Elhúzódó láz, köhögés

Kedves Doktornő !

Segitségét szeretném kérni. Tamás vagyok(27) és nem egyszerű a problémám... Lassan egy éve küszködöm hőemelkedéssel. Voltam belgyógyászaton és elmeséltem mindezt. Eleinte, mint egy megfázás, úgy kezdődött. Köhögtem, folyt az orrom...lázas voltam. Kivizsgáltak: vérvétel, vizelet, röntgen. Nem találtak semmit egy hólyaghuruton és pár bölcsességfogon kívül. A problémám

azonban nem múlt el. Sőt az antibiotikumoktól csak rosszabbul lettem. Nem tudom, mitől lehet. Mi összefüggés lehet a tünetek között? (hőemelkedés, cseng a jobb fülem, köhögés....) Lehet bután hangzik, de arra gondoltam csináltassak esetleg egy AIDS tesztet?

Köszönettel:...

láz, köhögés, HIV, vírusfertőzés | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.
Nagyon gyakran vírus fertőzések után, de még gyakrabban ismeretlen okból lehet hőemelkedés. Leggyakrabban ez amint jött, úgy el is múlik anélkül, hogy tudnánk az okát. Ha leletei egyébként nem utalnak betegségre, egyszerűen azt ajánlom, hogy ne mérjen lázat. A biztonság kedvéért néhány vírusszerologiai teszt (beleértve a HIV tesztet is) elvégeztethető. Amennyiben budapesti, a Sz.László kh.

láz ambulanciáján az esetleg még szükséges szerologiai vizsgálatokat családorvosi beutalóval elvégzik

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

| láz, köhögés, HIV, vírusfertőzés
2003-03-22 09:10:47
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop