Internet információ a nátháról és az influenzáról

"Egészségedre!" Igen, itt van a nátha- és influenzaszezon, erről árulkodnak a tömött sorok a gyógyszertárakban. Nem tudod eldönteni, te melyiket kaptad meg? Nem vagy biztos benne, fordulj-e orvoshoz, vagy egyszerűen csak kapj be még egy aszpirint? Végy egy csomag papírzsebkendőt és ülj le a képernyő elé.

influenza, honlap, web, internet, nátha | The New York Times Health News Service   Medincorp | Peltzer, S.

.Colds.Com

https://4colds.com Kiváló vigasztaló honlap, remekül lehet keseregni a betegségeden, és kényeztetni magadat, ha senki sincs, akik egy levest csináljon neked. Új honlapokat ajánl, ahova kattintva elolvashatjuk a közönséges nátha elleni küzdelem legújabb vívmányait: a kamillateáról egy kattintás és még a csirkeleves készítésének rejtelmeibe is beavat ez a honlap. Ha már ott vagy, rendelj magadnak egy vermonti mackót is.

The Wellness Center's Guide to Common Colds

https://beWELL.com/hic/coldsflu/colds/ Nagyszerű honlap, gazdája a Healthgate.com. Elmagyarázza a közönséges nátha (más néven vírusos rhinitis) tüneteit. Mindent megmagyaráznak az olyan részek, mint "hogyan diagnosztizáljuk a náthát és hogyan kezeljük", de az arról szóló rész, "hogyan segíts magadon", nem mond többet, mint amit az anyukád is mondana, mint pl. "pihenj sokat", "igyál sok folyadékot", és ami a legfontosabb, fordulj el társaságban, ha tüsszentened vagy köhögnöd kell.

Ennek a honlapnak a letöltése valamivel hosszabb időt vesz igénybe az átlagosnál.

Flu Facts

https://www.oznet.ksu.edu/dp_chealth/immunize/flu/facts.htm

health/immunize/flu/fcts.htm

Valódi szenzáció ez a híroldal az influenzáról. Kattints a Flu Myth helyre és megtudod, hogyan lehet elsősorban is megelőzni az influenzát. Olvashatsz az influenza elleni védőoltásról, például arról, hogy kinek ajánlott (szinte mindenkinek), és mik a mellékhatásai. A honlap szerint három beoltott emberből egynél jelentkezik valamilyen mellékhatás, például láz, de az éves oltások 67-92 százalékban eredményesek.

Is it the Flu or a Cold?

https://www.miaid.nih.gov/publications/cold/sick.htm

A National Institute for Allergy and Infectious Diseases honlapjáról megtudhatod, hogy ronda náthád van-e vagy influenzád, mert a tüneteidet könnyen egyeztetni tudod a megadott táblázattal. Fáj a torkod? Folyik az orrod? Nyugalom, valószínűleg náthás vagy. Ha kimerült vagy és lázas, megvan az esélye, hogy influenzás lettél és otthon maradhatsz az iskolából vagy a munkahelyedről és elmehetsz orvoshoz. Rövid és lényegretörő honlap. Ha nem érzed jól magad, kiváló olvasmány.

0001 herbs

https://www.cdc.gov/ncidod/diseases/flu/fluvirus.htm

Komoly kutatásokhoz nincs ennél jobb hely. Általános információ, felvilágosítás az oltásokról, valamint az A-típusú influenzavírusra jelenleg kapható vírusölő gyógyszerekről. Ha vakációt tervezel, ezen a helyen külön rész foglalkozik a Yukon-folyóhoz szervezett túrákkal. Lehet, hogy azt hiszed, már mindent tudsz az influenzáról, ez a honlap azonban még mindig szolgál új tudnivalókkal.

Influenza Virus Page

https://www.uct.ac.za/deepts/mmi/standard/fluvirus.html

Közelről akarod megismerni az ellenséget? Kinagyított, színes képeket láthatsz itt az influenzavírusról, amely ilyen közelről szinte csinosnak mondható.

Megjelent: Medical Tribune News Service

| Influenza, honlap, web, internet, nátha
2002-08-01 00:38:10

Web Design & Development Prowebshop