Hirdetés

Covid-19

Hírek röviden

Covid-19 |

InforMed Hírek19   InforMed | Glanz, J.

Hetek alatt az Omikron változat több ezer új fertőzött amerikai gyerek kórházi kezelését tette szükségessé, ami újabb aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy a sok, 18 év alatti beoltatlan amerikai hogyan boldogul az új hullámban.

A Johnson & Johnson egy dózisú COVID-19 oltóanyagának emlékeztető oltása 84%-ban volt hatékony az Omicron-változattal megfertőződött dél-afrikai egészségügyi dolgozók kórében a kórházi kezelés megelőzésében.

Az indiai hatóságok szigorú szabályokat vezettek be, hogy megakadályozzák a bulikon és nyilvános helyeken a tömeges összejöveteleket az újévi ünnepségek előtt, mivel az országban megugrott a fertőzések száma.

Kína Xian ipari és technológiai központja több mint 100 új COVID-19-esetet jelentett, a fertőzések száma idén a legmagasabbra nőtt minden kínai városban. Emberek ezrei hagytak üzenetet a néhai kínai COVID-19 bejelentő Li Wenliang közösségi oldalán annak a napnak az évfordulóján, amikor értesült a lehetséges vírusos tüdőgyulladást okozó  esetekről Vuhanban, és megosztotta az információt orvostársaival.  

Covid-19

2021-12-30 18:54:43

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop