Újabb konteo az mRNS vakcinákról

A járványtagadók attól félnek, hogy a koronavírus-vakcinával már beoltottak meg tudják „fertőzni” az oltóanyaggal a körülöttük lévőket, ezért az a legbiztonságosabb, ha távolságtartással és maszk viselésével védekeznek a beoltottak ellen.

| InforMed Hírek19   InforMed | Sándor, K.

A hiedelem szerint a beoltottak által átadott fehérjék terméketlenséget, a menstruációs ciklus felborulását és vetélést is okozhatnak. A COVID-19 világjárvány az elit terve a népesség csökkentésére, és a vakcinák a fegyver.

Az oltásellenes konteók egyik legnagyobb forrása, Sherri Tenpenny (team „a vakcinák autizmust okoznak”) nemrég élő videóban hívta fel elvtársai figyelmét arra, hogy mindenkinek távol kell tartania magát olyanoktól, akik megkapták az oltást, méghozzá örökre. 

Egy másik befolyásos oltásellenes szereplő, a New York-i „gyerekorvos” Larry Palevsky szerint „azoktól, akikbe belőtték már ezt a mérget, valami terjed az oltatlanok felé,” ezért a beoltottaknak a karjukon kellene viselni a „megkaptam a vakcinát, még ha ez nem is vakcina” feliratot, hogy az épeszű emberek tudják, kit kell elkerülni az utcán.

A Twitteren és a 4chanen is beindult a vita arról, hogy talán „maszkot kellene felvenni, amikor beoltottak között vagyunk, mert terjesztik ezt az mRNS izét.” 

A Facebookról álhírek terjesztése miatt letiltott egyik népszerű oldal szerint például „a tüskefehérje átadása ellen a maszkok sem védenek,” de szerencsére létezik csodaszer a beoltottak általi fertőzés ellen: a fenyőtűlevél-tea. Még szerencse, hogy az oknyomozó portál mellékesen ilyen termékeket is árusít.

A teljes cikk a Qubit-on

| koronavírus járvány, conteo, összeesküvés elmélet, mRNS
2021-05-12 17:55:56
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop