ÚJ

341 új fertőzött

Elhunyt egy idős, krónikus beteg, és újabb 341 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.


Több mint 1000 halott Izraelben

Ezer fölé emelkedett Izraelben a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, és továbbra is vita folyik arról, bevezessenek-e kijárási korlátozásokat a különösen fertőzött városnegyedekben és településeken - jelentette a katonai rádió vasárnap.


576-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Elhunyt egy krónikus beteg, és újabb 576 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.


A fertőzöttek száma 495-tel nőtt Magyarországon

Újabb 495 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, az elhunytak száma nem változott - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.


Tíz kérdés a miniszterhez

Tíz kérdést tett fel szombaton (09.06) a koronavírus-járványt érintő intézkedésekről a Párbeszéd Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének.


Több mint 26,1 millió fertőzőtt

Meghaladta a 26,1 milliót világszerte az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma, a SARS-CoV-2 nevű vírus okozta Covid-19-be 864 415 ember halt bele, 17 341 170 ember meggyógyult csütörtök estig a baltimore-i Johns Hopkins egyetem összesítése szerint.


A MOK elhatárolódik az igazságosztóktól

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) Elnöksége a Területi Szervezetek vezetőinek döntő többsége által aláírt állásfoglalással összhangban a leghatározottabban elhatárolódik az utóbbi hetekben mind nagyobb publicitást és hangerőt elérő vírusszkeptikus vagy egyenesen vírustagadó, a SARS-CoV-2-es vírus veszélyeit és a vele szemben való védekezés fontosságát megkérdőjelező csoportoktól, az azokat vezető orvosoktól, gyógyszerészektől és egyéb végzettségű önjelölt igazságosztóktól.


Korlátozások Európában

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt korlátozásokkal készülnek az új tanévre szerte Európában, de a Nyugat-Balkánon már két országban is októberre halasztották az iskolakezdést.


Nő az aktív fertőzöttek száma Magyarországon, Gulyás karanténben

Hatodik hete nő az aktív fertőzöttek száma Magyarországon. A járvány nem ért véget, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása.


A plazmakezelés továbbra is kísérleti terápia

A koronavírus-fertőzésen átesett betegek vérplazmájával zajló kezelések továbbra is kísérleti terápiának számítanak - figyelmeztetett kedden az Egészségügyi Világszervezet (WHO).


| | | | 5 | | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop