ÚJ

Csehországban a helyzet fokozódik

Már harmadik alkalommal - lépte túl az eddigi legmagasabb szintet és ugrásszerűen nő a súlyos esetek és a halottak száma is.


Már gyártja a Richter a remdesivirt

Jelenleg a súlyos stádiumú betegek kezelésére ez a leghatékonyabb hatóanyag. (Donald Trumpot szintén ezzel kezelték néhány napja, többek között.)


Új és gyorsabb PCR teszt

Az egylépéses PCR-teszt gyorsabban és egyszerűbben mutatja ki a koronavírust.


Donald Trump már az Oval Office-ben dolgozik... (UPDATE)

A Fehér Ház járványgóccá vált. Trump már az Ovális Irodában dolgozik.


Járványhelyzet Magyarországon 10.01.

Elhunyt tizenhat beteg, és újabb 848 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.


Franciaországban drasztikus intézkedéseket sürgetnek

Franciaországban az elmúlt 24 órában 11 ezer 123 új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak, ami arra utal, hogy a Covid-19 fertőzés intenzíven terjed az országban - közölte vasárnap este az egészségügyi minisztérium.


Minden negyvenedik izraeli fertőzött

A szombati ünnepnapon elvégzett csekélyebb számú teszt több mint 13 százaléka bizonyult pozitívnak, ami azt jelzi, hogy a zárlat második hetében, a jóm-kipúr ünnep előestéjén rendkívül magas az új koronavírus-fertőzések száma Izraelben - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet vasárnap.


Kétmillió halott lehet, mire lesz vakcina

A kétmilliót is elérheti a koronavírus halálos áldozatainak a száma, mielőtt széles körben alkalmazzák a sikeres védőoltást, sőt magasabb is lehet, ha nem hoznak összehangolt lépéseket a járvány megfékezésére - közölte pénteken a WHO.


Aggódik az ECDC

Fokozott aggodalmat vált ki a koronavírus-járvány alakulása és a megnőtt halálozási ráta hét európai uniós tagállamban, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Máltán, Spanyolországban és Romániában - írta csütörtökön Stockholmban kiadott jelentésében az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC).


Gyorstesztek Bajorországban

A kórokozó jelenlétét nagyjából negyed óra alatt kimutató gyorstesztek tömeges alkalmazásával egészítik ki a koronavírus-járvány elleni védekezést Bajorországban - döntött kedden a bajor kormány.


120 | | | | | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop