Hirdetés

Prosztatagyulladás, paresztézia - Valaki segítsen!

Én egy 21 éves srác vagyok, és már 3 éve kínlódok prosztatagyulladásban, és paresztéziában.
A prosztatagyulladás miatt voltam már természetgyógyásznál, többnél is, és sajnos 1 éve fordultam urológushoz. Krónikus prosztatitisz, beszedtem már egy jó pár doboz antibiotikumot és eltűnt a baktérium. Volt egy 5 hónapos szünet, de a tünetek megmaradtak. Újra visszamentem, és most megint találtak Streptococcust. Most az eredményt várom, hogy van-e még benne.
A másik problémám, hogy szinte annyi ideje van paresztéziám, fonákérzésem. 3 éve megcsavartam a lábam és a forgóm recsegett, a hastól lefelé az ágyékomig nyilallott és zsibbadt a herém. Azt mondták, becsípődés volt. Voltam már 3x MRI vizsgálaton, de az nem mutatott kis semmi változást a gerincemen. Sem csontkovács, sem természetgyógyász, nem tudott segíteni.
A tünetek, mind két láb égése, a herém is szokott, az (urológus nem talált gyulladást), és az egész nemi szervemen fonákérzés van. Keménynek érzem a herém, a hímvesszőben is nagyon furcsa, zsibbadt hatást érzek, de a merevedésem tökéletes.
Idegileg teljesen kiborultam, hogy ilyen betegséggel, hogy nem tudnak kimutatni szervi elváltozást, amikor a tünetek komolyak.
Ezek után az lenne a kérdésem, hogy a krónikus prosztatagyulladás okoz-e meddőséget, érzékzavart? Ebből lehet még kiút? Ezek után nem merek megnősülni sem.
A válaszát előre köszönöm!

|

Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Először is, ha a merevedése tökéletes, mi oka lenne, hogy ne alapítson családot. A prosztatagyulladás egy makacs betegség, de végül is gyógyítható, és semmiféle negatív hatással a termékenységre nincsen. Nem lehet, hogy az összes panasza a sérülés következménye, és nincs is baja a prosztatájának? Látta neurologus?

2006-11-17 22:10:31

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop