Hereérzékenység

here, fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Kedves Doktornő!

Hasonló problémákkal küszködöm, mint egy másik levélküldő fiatalember. (Idézek; ha jól emlékszem a 78-as html)

"Az utóbbi egy évben alakult ki, hogy az egyik herém nagyon érzékeny lett nyomásra. Szinte meg az öltözködésnél is érzem, hogy fáj egy kicsit. Az meg hozza tartozik a dologhoz, hogy a két herém nem egyforma "magasságban" van. Az amelyik fáj, magasabban van kb. 1 cm-rel. Ez amióta az eszemet tudom, így van."

Az első tünet megegyezik. A második is, de nekema másik herém is fáj, illetve a lágyék rész. A fájdalom eddig kényelmesebb alsónadrággal, kevesebb bicilkizéssel (mert olvastam, hogy ez is okozhat hasonló fájdalmat. Ez igaz?),hűtéssel megszűnt.

"Kb. 2 hónapja tűnt fel, hogy néha a prosztatám nyomásszerűen fáj, már-már elviselhetetlenül. Ez kb. fél óra után abbamarad. Talán ez is fontos lehet. Nem dohányzom, nem iszom (csak alkalomszerűen), semmi extra szert, gyógyszert nem szedek."--Nincs semmilyen eltitkolt betegségem. Gentos cseppeket szedtem, amely csökkentette a fájdalmat, de nem szűnt meg a szer szedése után. A szexuális életem is lehetetlenné teszi, ami 18 évesen aggasztó számomra.

Kérem részletesebben válaszoljon mint annak akitől idéztem, továbbá ha mégis csak urológust ajánlana, ajánljon egy megbízhatót Vas megyében (is). Félek elmenni urológushoz, főleg mivel a mai rendelőintézetekben elég felületesen dolgoznak.

Türelmét köszöni: egy 18 éves fiatalember.

Orvost ajánlani nagyon nehéz, csak olyat tud az ember, akit ismer, én pedig Budapesten élek, Vas megyét nem ismerem. 30 évvel korábbi jó emlékeim vannak a szombathelyi kórházról, itt biztosan van urológiai osztály ambulanciával. Szerintem ide menjen el háziorvosa beutalójával, merthogy orvosi vizsgálatra szüksége van, az biztos. (Az említett szer homeopátiás készítmény, tehát ha valamilyen fertőzés okozta gyulladásos fájdalomról van szó, természetesen hatástalan.)

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

| here, fájdalom
2002-07-11 14:41:30
hírdetés
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop