ÚJ

Az emlőrák szűrésnél sok a téves pozitív diagnózis

Svéd kutatók szerint tíz nő közül, akinél mammográfiás szűréssel emlőrákot állapítottak meg, egy tévesen kap pozitív diagnózist.


Az emlőrák újabb kezelési lehetősége a láthatáron

A legagresszívabb emlőrákfajták keletkezését és gyors terjedését egy olyan fehérje túltermelése okozza, amely a sejtnövekedésért felelős, a bostoni Dana-Farber Cancer Institute, kutatói szerint


Emlőrák: már nem halálos ítélet

Az emlőrák a bőrrákok mellett ma még mindig a nők legelterjedtebb betegsége. A kezelés újabb lehetőségei, mint a trastuzumab, hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkenjen az emlőrák halálos kimenetelének és kiújulásának kockázata.


Feszülő mellek

A női test egyik legfőbb ékessége egyben a legproblémásabb testrész is. Azon túlmenően, hogy nagyon sokan elégedetlenek méretével, formájával, más, valóban komoly probléma forrása is lehet. A leggyakoribb panaszok közé tartozik a feszülő mell, ami nem csak fokozott érzékenységgel, hanem fájdalommal is együtt járhat...


Az emlőrák miatt kezelt nőknél fokozott a csonttörések kockázata

A postmenopauza korában levő, emlőrákon estek átesett nőknél nagyobb a csonttörések rizikója, írja egy újonnan megjelent amerikai tanulmány. Évente 13 ezer csonttörés fordul elő a postmenopauza korában levő, és emlőrákon átesett 2 millió nő körében, írják a szerzők.


Az emlőrák új kezelési módja

„A korai emlőrák primer terápiája” című, Svájcban jelenleg ülésező konferencián mutatják be a legújabb kutatási eredményeket, és előterjesztik a nemzetközileg érvényes új irányelveket is.


A nők rémálma 3... a mellrák

A mellek daganatos betegsége valamennyi nő rémálma. Ám, ha időben felfedezik, sikeresen kezelhető, gyógyítható! Cikksorozatunk harmadik részében a különböző táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos tapasztalatokat osztjuk meg Olvasóinkkal.


A nők rémálma (2.) ... a mellrák

Mellünk nőiességünk, anyaságunk szimbóluma. Daganatos betegsége valamennyi nő rémálma. Ha időben felfedezik, sikeresen kezelhető, gyógyítható! Cikksorozatunkat gondolatébresztőnek szánjuk. Bízunk abban, hogy segítségünkkel az érintettek bátrabban fordulnak orvosukhoz, hogy megbeszéljék vele, hagyományos terápiájuk "megtoldásaként" milyen táplálékkiegészítőket szedjenek...


Hormonpótló kezelés mellett a mammográfiás vizsgálat kevésbé pontos

Hormonpótló kezelés mellett a mammográfiás vizsgálat kevésbé a terápiában (HRT) részesült, az emlőműtéten átesett és a sovány nőknél a mammográfia eredménye kevésbé megbízható, jelentik brit kutatók.


A nők rémálma... a mellrák

Mellünk a nőiességünk, anyaságunk szimbóluma, daganatos betegsége pedig valamennyi nő rémálma. Amennyiben azonban időben felfedezik, sikeresen kezelhető, gyógyítható!


| 11 | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop