Honlapok a PMS enyhítése érdekében

A PMS csak az egyike azoknak a dolgoknak, amelyekről a nők azt hiszik, nemigen tehetnek ellene. Görcsök, fejfájás, derékfájás, felfúvódás. És ami a legrosszabb, az elszabadult érzelmek. És mégis, több beleszólásunk van a dologba, mint gondolnánk. Íme néhány honlap:

premenstruációs syndroma, PMS, web, internet, honlap, nők, nÅ‘k | The New York Times Health News Service   Medincorp | Myers, A.

Understaning PMS

https://tor-pw1.netcom.ca/~vizprint/small.html

A honlap öt szektorra oszlik, ami megkönnyíti a navigálást. Van Kérdezz-felelek rovat, az e-maillel együtt itt is lehet kérdéseket postázni, és választ kapni rájuk. Elő lehet fizetni a "Transition... The Passage Into Wellness" című kiadványra, amely segít a PMS-ben szenvedő nőknek összeszedni magukat. Tippeket is ad a súlyos tünetek enyhítésére, arra, melyik élelmiszereket kerüljük, és mely vény nélkül is kapható gyógyszerek enyhítik legjobban az általános tüneteket. Interaktív kérdőívet is tartalmaz a honlap 10 kérdéssel, valamint eseménynaptár is tartozik hozzá.

PMS Solutions

https://www.pmssolutions.com Igen olvasóbarát, szinte hívogató honlap. Egy orvos levelével kezdődik, aki rengeteg információt gyűjtött össze, hogy segítsen a PMS-ben szenvedő nőkön. A tünetek elleni küzdelem jegyében vitaminokat ajánl. Kezdjük először is a PMS-teszttel, hogy megállapítsuk, valóban ilyen tüneteink vannak-e. A Mary's Story egy nő története, aki sikeresen vette fel a harcot a PMS-sel. Elő lehet fizetni a honlap hírlevelére, online ingyenesen, pedig egyébként 99 dollárba kerül.

His and Hers PMS Calendar

https://www.Coolpress.com Nagyrészt újdonság és igen hasznos mind a férfiak mind a nők számára. Ez a naptár nem a normális éves naptárat követi, hanem a menstruációs cikluson alapul. Érthető, egyszerű fogalmazásban közli a szabad és nem szabad dolgokat férfiaknak és nőknek egyaránt. A gyereknek is az ő nyelvükön magyarázza el, miért ingerült anyu a hónap bizonyos napjain. Közli nők és férfiak véleményét a naptárról, azt, hogyan segített nekik. Megrendelhető saját részre és ajándékként is 14,95 dollár plusz postaköltség árban.

Natural PMS Remedies

https://www.mindspring.com/~staywell/pms.html Ezt a honlapot egy PMS-ben szenvedő beteg szerkesztette. Leírja azokat a természetes hatóanyagokat, amelyek segítettek neki tünetei enyhítésében, amikor azt tapasztalta, hogy visszatért az energiája, megszűntek a görcsei és jobban kordában tudja tartani az érzelmeit. A Progesteron Plus Cream-et ajánlja, az MSM Plus táplálékkiegészítőt, valamint a Calmag Plust, amely kalciumot és magnéziumot is tartalmaz.

A termékeket online lehet rendelni, a honlapon linkeket találhatunk a gyártókhoz, de a termékek telefonon is megrendelhetők.

Megjelent: Medical PressCorps News Service

| premenstruációs syndroma, PMS, web, internet, honlap, nők
2002-07-31 17:06:49
hírdetés
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop