ÚJ

Folyás, hüvelygyulladás

A hüvely gyulladásos megbetegedése váladékozást, viszketést és fájdalmat okozhat. Oka gyakran a hüvely baktériumflórája normális egyensúlyának felborulása, de lehet fertőzés is. Hüvelygyulladást okozhat a menopauza utáni csökkent ösztrogénszint is.


Tudományos áttörés: Hüvelygomba-kezelés nanotechnológiával

A világon egyedülálló hüvelygomba kezelési módszeren dolgozik a Szegedi Tudományegyetem (SZTE ) és az Újvidéki Egyetem; a kellemetlen betegség kapcsán vizsgálják a genetikai tényezőket és azt, hogy gyógyítható-e nanotechnológiai segítséggel, antibiotikumok nélkül - írta szerdán a szegedma.hu internetes hírportál.


A selyem alsónemű szép is, egészséges is

A selyem fehérnemű azon túl, hogy szép és kellemes viselet, a legújabb kutatások szerint a hüvelyi gombafertőzés kiújulását is akadályozza - idézte olasz kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című napilap online kiadása (https://www.telegraph.co.uk).


Gombafertőzés: kezeljük magunk, vagy mutassuk meg orvosnak?

Sok esetben biztonságosan lehet otthon is kezelni a hüvelyi élesztőgomba-fertőzéseket egy vény nélkül beszerezhető gyógyszerrel. Legyen tisztában azzal a három helyzettel, amikor orvoshoz kell fordulni, és akkor önállóan is biztonságosan küzdhet a viszketés, égő érzés, és a többi tünet ellen.


Intim zóna veszélyben!

A visszatérő hüvelygyulladás nagyon sok nő életében komoly problémát okoz. Kellemetlen tünetekkel jár, és tönkreteheti a szexuális életet. Megelőzése érdekében alternatív kezelési lehetőségeket mutatunk be Olvasóinknak...


Krónikus stressz és a visszatérő hüvelygomba fertőzések

Azoknál a nőknél, akik gyakori hüvelyi élesztőgomba (Candida)fertőzésektől szenvednek, biokémiailag kimutatható, hogy krónikus stressznek vannak kitéve. A Candida fertőzések száma emelkedik.


Égető szerelem

Egyre több nő panaszkodik ismételten visszatérő, viszkető váladékozásra, folyásra. Az orvosok általában gombás vagy bakteriális fertőzésnek tulajdonítják mindezt, a kínai gyógyászat azonban az okokat a lép és a máj energiazavaraiban véli felfedezni…


Intimhigiéné

Ha egész nap frissnek és tisztának szeretné érezni magát, különös gondot kell fordítania az intim higiénére!


Női bajok - természetes megoldások

A menstruációs és klimakterikus panaszok, nőgyógyászati betegségek kezelésére egyre többen igényelnek hormonkészítmények és antibiotikumok helyett szelídebb, természetesebb gyógymódokat. Az alábbiakban olyan módszereket mutatunk, melyek viszonylag könnyen elérhetők és alkalmazhatók mindenki számára.


A női mikroflóra

Melyik nő ne ismerné a kellemetlen égést, csípő és viszkető érzést, vagy a visszatérő folyást az intimzónában? Ugyan egy nagyon sokakat érintő problémáról van szó, mégis igen kevés szó esik róla. Az ok leggyakrabban a normál hüvelyi mikroflóra egyensúlyában bekövetkező zavarnak köszönhető, s így pusztán gomba és baktériumölő kúpokkal, tablettákkal végleg meg nem szűntethető.


| 2 |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop