Megszakításos közösülés, orgazmus

megszakításos közösülés, orgazmus, spermium, terhesség | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Egypár kérdéssel fordulnék önhöz, amelyek kifejezetten szexuális témákra vonatkoznak, szeretnem, hogy ha lehet minél előbb választ adna felmerülő kérdéseimre.

 - A megszakításos közösülésnél mennyi a valószínűsége, hogy  a barátnőm teherbe essen, ha azt meggondoltan és a megfelelő kontrollal csinálom(juk) ? Mennyire igaz az, hogy az előváladék is tartalmaz ondót ?

- Ha netán teherbe esne, vannak valamilyen előjelei, pl. másnapi hányas, ill. másféle rosszullét? Kérem ezt részletezze.

- Hogy tudom barátnőmet felizgatni leginkább, hogy ő is elérje az orgazmust, mivel én könnyebben érem el, mint ő ?

Válaszait előre is köszönöm, maradok tisztelettel,

Bár a férfiak vizeletében is időnként található spermium, az előváladékban, mely a prosztatából és a járulékos mirigyekből származik, lehet néhány spermium, de valószínüleg még nem okoznak terhességet. Rövid időn belül ismételt közösülés esetén a visszamaradt spermiumok erre már képesek lehetnek.

A nagy hévben az önkontroll véletlen kimaradása a megszakított közösülés, a coitus interruptus gyenge pontja. Hiba esetén azonnal semmi sem jelzi a fogantatást, a terhesség vizeletből történő kimutatásához kb. egy hét szükséges.

Az orgazmus elérését partnerénél leginkább a csikló ingerlésével érheti el. Ezt hímvesszővel nehéz elérni, ehhez kéz vagy nyelv kell. Ne szégyellje megkérdezni partnerét, hogy ő hogyan szereti és tényleg jó-e. Számos, a témával kapcsolatos írást talál aszerver rovatában.

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

| megszakításos közösülés, orgazmus, spermium, terhesség
2002-07-11 13:38:40

Web Design & Development Prowebshop