Legutóbbi cikkek

Perelnek a nők, akik a fogamzásgátló hibás csomagolása miatt estek teherbe

Hibás csomagolású fogamzásgátló tablettát szedett az a 113 amerikai nő, akik terveik ellenére várandósak lettek, ezért beperelték a gyártót.


Fogamzásgátlók: trombózis rizikó

Az új típusú fogamzásgátló tabletták szedése nagyobb trombózis veszéllyel járhat, mint a korábbiak - derült ki a berlini egyetem és az egyik legnagyobb német betegbiztosító, a Techniker Krankenkasse (TK) közös kutatásából.


El kellene vetetnie 8 hónapos magzatát egy kínai nőnek

Választania kell egy 8 hónapja várandós kínai nőnek, hogy vállalja-e második gyermekét, vagy kockáztatja, hogy közalkalmazott férje elveszíti az állását.


Egy német "abortuszdrón" érkezése ellen tiltakoznak a lengyel életvédők

A lengyel életvédők képviselői tiltakozó akciót kezdtek az ellen, hogy német és lengyel feminista szervezetek abortusztablettákat szállító drónt terveznek átreptetni a német-lengyel határon – jelentette kedden a lengyel sajtó.


A fogamzásgátló tabletták új nemzedékénél nagyobb a vérrögképződés kockázata

Az újabb fogamzásgátló tabletták szedése nagyobb vérrögképződési veszéllyel jár, mint a régebbi progeszterin tartalmú szereké - írják az angliai Nottinghami Egyetem kutatói.


Ellenzi a paraguayi egészségügyi miniszter egy 10 éves lány abortuszát

A leghatározottabban ellenzi a paraguayi egészségügyi miniszter egy tízéves kislány abortuszát. A 23 hetes terhes gyereket nevelőapja erőszakolta meg.


A Crohn-betegség és a fogamzásgátló tabletta

A fogamzásgátló tabletta szedése növelheti a Crohn-betegség kialakulásának kockázatát azoknál a nőknél, akiknek erős genetikai hajlamuk van a gyulladásos bélbetegségre - írja egy új tanulmány, melyet a Harvard kutatója közölt.


Eddig egy fogamzásgátlót sem kellett kivonni a forgalomból mellékhatások miatt

Eddig egy fogamzásgátlót sem kellett kivonni a forgalomból mellékhatások miatt - írta a Magyar Nemzet a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) tájékoztatása alapján.


Emmi: betegbiztonsági szempontok miatt marad vényköteles a sürgősségi fogamzásgátló

Betegbiztonsági szempontok miatt vényköteles továbbra is a sürgősségi fogamzásgátló tabletta - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sajtó és kommunikációs főosztálya pénteken az MTI-vel.


Beszüntetik egy agyhalott terhes nő mesterséges életben tartását Írországban

Beszüntetik egy agyhalott terhes nő mesterséges életben tartását Írországban a dublini felső bíróság döntése alapján, ami ismét felszította a vitát a szigetország abortusztilalmáról.


| | | | 5 | | | | | |

Web Design & Development Prowebshop