Szerencsejáték elleni orrspray

Egy gyorsan ható orrspray tesztelését kezdik meg hamarosan a finn Egészségügyi és Jóléti Országos Intézet kutatói, remélve, hogy a gyógyszer segítheti a szerencsejáték függőség kezelését.


A játékfüggőséget a mentális zavarok közé sorolta az Egészségügyi Világszervezet

A mentális zavarok közé sorolta a játékfüggőséget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) - adta hírül a BBC News kedden.


Megtiltanák a segélyezetteknek a szerencsejátékokat Szlovákiában

Nem játszhatnak szerencsejátékokat az állami szociális segélyekben részesülők Szlovákiában a jövő évtől - az erről szóló törvénymódosítás-tervezetet szerdai ülésén hagyta jóvá Robert Fico kabinetje.


Jönnek a nők!

Változik a világ. A sportfogadás már régen nem csak a férfiak szórakozása, nyerési lehetősége. Egyre több hölgy jelenik meg itthon is a sportfogadók körében.


Rendelettervezet a kaszinóba járás korlátozásáról

Elkészült a kaszinóba járás korlátozásáról szóló kormányrendelet tervezete a kaszinóba járás korlátozásáról, a dokumentumban az is szerepel, hogy a játékadó három százalékát addiktológiai ellátás fejlesztésére kell fordítani - írja a Magyar Hírlap szerdai számában.


Veszélyesen sok a 18 év alatti szerencsejátékos

Veszélyesen sok a fiatal szerencsejátékos, pedig 18 év alattiak a törvény értelmében nem is vehetnének részt ezekben a játékokban - írja a Magyar Nemzet szombati számában.


Egyre többen, egyre többet költenek a játékkaszinókban

Egyre több hazai és külföldi játékos látogatja a hazai kaszinókat, amelyeknek az összesített játékbevétele és játékadója évről évre dinamikusan nő - derül ki Tállai András államtitkár Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszából.


Több mint százezer szerencsejátékfüggő van Csehországban

Több mint százezer szerencsejátékfüggő van Csehországban, problémákkal pedig ezen a területen mintegy 440 ezer ember küszködik - állapítja meg a szerencsejátékokról készített 2014-es cseh jelentés, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Prágában.


Törvényben szabályozta az online kaszinójátékot a parlament

Az Országgyűlés hétfőn megalkotta az online kaszinójáték részletes törvényi szabályait.


Uniós jogot sérthet a nyerőgépek betiltása, de magyar bíróságoké a döntés

Ellentétes lehet az uniós joggal, hogy Magyarországon betiltották a játékautomaták üzemeltetését a kaszinókon kívül - így határozott csütörtöki ítéletében a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság, amely ugyanakkor a magyar igazságszolgáltatáshoz utalja vissza annak eldöntését, hogy ez valóban így van-e.


1 | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop