Hirdetés

Hogyan őrizzük meg biztonságunkat szerencsejáték közben?

Vannak, akik a szórakozás és kellemes időtöltés kedvéért űznek szerencsejátékokat, míg mások úgy tekintenek rá, mint pénzkereseti forrásra, ezért többet költenek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, sőt, mit több, a szerencsejátékkal szeretnék elterelni figyelmüket mindennapi problémáikról.

szerencsejáték |

InforMed Hírek20   InforMed | Sándor, K.

A következő tippek segítenek abban, hogy szerencsejáték közben is megőrizze biztonságát.

1. Ne tekintse a szerencsejátékot pénzkereseti forrásnak!

Alapigazság, hogy a kaszinók azok, amelyek pénzt keresnek a szerencsejátékkal, nem pedig a vendégeik! Ez egyszerűen így lett kitalálva! Még ha egyszer-egyszer nyerhetünk is, idővel több pénzt költünk rá, mint amennyit kerestünk vele. Ezért jobb, ha úgy gondolunk a szerencsejátékra, mint egy szórakozási kiadásra, például, mint amikor mozijegyet veszünk kedvenc filmünkre!

2. Csak annyi pénzzel játsszon, amennyit megengedhet magának!

Maradjon a heti szórakozásra szánt költségvetésén belül, és soha ne tegye fel szerencsejátékra a rezsiszámlája vagy az autókölcsöne fedezetét!

3. Határozzon meg egy pénzlimitet!

Döntse el előre, hogy mennyi az a pénzösszeg, melyet nem baj, ha elveszít! Amikor elérte ezt az összeget, azonnal húzza le a rolót! Ha nyert - nagyszerű, szerencséje volt, de ne csüggedjen, ha a szerencse angyala elpártol Ön mellől!

4. Határozzon meg egy időlimitet!

Amikor szerencsejátékot játszunk, könnyen elveszíthetjük az időérzékünket, ezért határozzunk meg egy időkorlátot, vagy állítsuk be az ébresztőórát, és ha lejárt az időnk, hagyjuk el a (süllyedő) hajót!  Sajnos a tapasztalatok szerint minél több időt töltünk szerencsejátékkal, annál valószínűbb, hogy pénzt veszítünk!

5. Soha ne hajkurássza a veszteségeit!

Ha elveszíti a beállított pénzösszeget, majd megpróbálja visszanyerni annak egy részét, akkor nem igazán állított be pénzlimitet. A veszteségek üldözése ördögi kör: általában csak még nagyobb veszteségekhez vezet.

6. Ne játsszon, ha nincs jó formában!

A döntéshozatal mindig nehezebb, ha stresszesek vagyunk, vagy rossz kedvünk van. Szerencsejátékot játszani csakis higgadtan és tiszta fejjel érdemes!

7. Hozza egyensúlyba a szerencsejátékot más tevékenységekkel!

Ha a szerencsejáték válik az egyetlen szórakozásunkká, nem valószínű, hogy még mindig csak szórakozásból játszunk. Sőt, a szerencsejáték ekkor már komoly problémát is jelenthet, ezért nagyon fontos, hogy legyen mellette más is, ami leköti szabadidőnket!

8. Ne vigyen magával hitelkártyát!

Ez jó módja annak, hogy megvédje saját pénzlimitjét, és kiszálljon, mielőtt a pillanat hevében elhamarkodott döntéseket hozna.

9. Tartson szüneteket!

A folyamatos szerencsejáték miatt elveszítheti időérzékét és kitűzött célját. Álljon fel néha az asztaltól, szívjon egy kis friss levegőt, vagy egyen egy falatot, hogy elterelje figyelmét!

10. Játék közben ne fogyasszon alkoholt és kábítószert!

A kábítószer és alkohol rontják józan ítélőképességünket, amely a fő védelmi vonalunk a szerencsejáték veszélyeivel szemben. Ha szeretne többet megtudni az Online sportfogadások és szorzók témájáról, látogasson el a sportfogadas.net oldalra!

szerencsejáték

2022-03-08 12:19:16

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop