Változik a világ. A sportfogadás már régen nem csak a férfiak szórakozása, nyerési lehetősége. Egyre több hölgy jelenik meg itthon is a sportfogadók körében. ">

Hirdetés

Jönnek a nők!

Változik a világ. A sportfogadás már régen nem csak a férfiak szórakozása, nyerési lehetősége. Egyre több hölgy jelenik meg itthon is a sportfogadók körében.

sportfogadás |

InforMed Hírek13   InforMed


Mivel a sporthoz való viszony általában a férfiak körében erősebb, így azt feltételeznénk, hogy a sportfogadás tárgyában is ez dominál. Korábban valóban így volt ez, de manapság egyre több hölgy fogad valamilyen sporteseményre. A férfiak sportfogadásának biológiai hátterében az áll, hogy ősidőktől fogva, az erősebb nem több kockázatot vállalt, ez így van a sportfogadásban is. Vagyis csak volt, mert a magyar Tippmixelők között jócskán megjelentek a hölgyek is. A sportfogadásban résztvevő férfiak életkora pedig jóval magasabb, mint a hölgyeké. Ez azt jelenti, hogy Tippmexelő férfiak átlag életkora 40-59 év, míg a nők esetében ez 18-39 év.

Hogy mi vonzza a hölgyeket, főleg a fiatalabb hölgyeket a sport világában? A mai nőket legalább annyira érdekli a sport, mint a férfiakat. Felgyorsult világunkban olyan szórakozásra vágyunk – legyen az alany bármelyik nemből való – amely akár otthonról is követhető és űzhető. A sportfogadás kiváló közösségi játék, a sport összekovácsoló erejét kihasználva új barátokra, új ismeretekre tehetünk szert. A sportfogadásokat kötő nőkről elmondható, hogy érdeklődőbbek és nyitottabbak az újdonságok iránt. A női megérzéseik is gyakran igen erősek, amelynek nagy hasznát vehetik a sportfogadásokban is.

Ugyanakkor, rálátás, némi tudás nélkül, a kezdők szerencséjére hagyatkozni csak valameddig működhet, de nagy a rizikó a veszteségre. A nyerő fogadáshoz szükséges a tapasztalat, a fegyelem, a kitartás, az, hogy képes legyen valaki kiigazodni a tényeken. És persze kell hozzá egyfajta stratégia is.

Ha kedvet kapott, hogy kipróbálja magát a sportfogadás világában, van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk!

Most tét nélkül kipróbálhatja Magyarország legismertebb sportfogadási játékát, sőt: még értékes ajándékokat, többek között egy milánói utazást is nyerhet!

http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno

Keressük az ország Tippmix-királynőjét!

Minden hölgy, aki most regisztrál a Tippmix nyereményjátékába 10 000 pontot kap, amivel elkezdheti a játékot. A női versenyzők napi 10, népszerű eseményből választhatják ki, hogy melyikre, mekkora téttel tippelnek, a végeredmény közlése után pedig láthatják, hogy mennyivel gyarapodott vagy éppen csökkent pontjaik száma.

Az a női játékos, aki a háromhetes nyereményjáték során a legtöbb pontot gyűjti össze, megnyeri a fődíjat: két darab belépőt a 2016-os Bajnokok Ligája milánói döntőjére, szállással, repülőjeggyel.

További értékes nyereményeink:
1 db. Samsung T700 Galaxy Tab S 8.4 16 GB tablet
1 db Samsung Galaxy A3 okostelefon,

mely nyereményeket a legalább 15 000 pontot elért játékosok között sorsolunk ki.

Próbálja ki magát most!

http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno

sportfogadás

2015-10-14 17:44:20

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop