Hogyan őrizzük meg biztonságunkat szerencsejáték közben?

2022. 03. 08

Vannak, akik a szórakozás és kellemes időtöltés kedvéért űznek szerencsejátékokat, míg mások úgy tekintenek rá, mint pénzkereseti forrásra, ezért többet költenek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, sőt, mit több, a szerencsejátékkal szeretnék elterelni figyelmüket mindennapi problémáikról.

Nagyot fordult a világ az online kereskedelemben

2021. 04. 21

A koronavírus-járvány kitörése, az ezzel járó bezártság és az átalakult fogyasztói igények miatt örökre megváltozott a kapcsolat a vásárlók és az e-kereskedelmi szereplők között. A fogyasztók az egyre bizonytalanabb mindennapokban már nem csupán termékeket és szolgáltatásokat választanak az interneten, hanem valódi kapcsolatot és bizalmat keresnek.

Szerencsejáték elleni orrspray

2018. 01. 10

Egy gyorsan ható orrspray tesztelését kezdik meg hamarosan a finn Egészségügyi és Jóléti Országos Intézet kutatói, remélve, hogy a gyógyszer segítheti a szerencsejáték függőség kezelését.

A játékfüggőséget a mentális zavarok közé sorolta az Egészségügyi Világszervezet

2018. 01. 03

A mentális zavarok közé sorolta a játékfüggőséget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) - adta hírül a BBC News kedden.

Megtiltanák a segélyezetteknek a szerencsejátékokat Szlovákiában

2016. 09. 22

Nem játszhatnak szerencsejátékokat az állami szociális segélyekben részesülők Szlovákiában a jövő évtől - az erről szóló törvénymódosítás-tervezetet szerdai ülésén hagyta jóvá Robert Fico kabinetje.

Jönnek a nők!

2015. 10. 12

Változik a világ. A sportfogadás már régen nem csak a férfiak szórakozása, nyerési lehetősége. Egyre több hölgy jelenik meg itthon is a sportfogadók körében.

Rendelettervezet a kaszinóba járás korlátozásáról

2015. 09. 16

Elkészült a kaszinóba járás korlátozásáról szóló kormányrendelet tervezete a kaszinóba járás korlátozásáról, a dokumentumban az is szerepel, hogy a játékadó három százalékát addiktológiai ellátás fejlesztésére kell fordítani - írja a Magyar Hírlap szerdai számában.

Veszélyesen sok a 18 év alatti szerencsejátékos

2015. 08. 22

Veszélyesen sok a fiatal szerencsejátékos, pedig 18 év alattiak a törvény értelmében nem is vehetnének részt ezekben a játékokban.

Egyre többen, egyre többet költenek a játékkaszinókban

2015. 08. 05

Egyre több hazai és külföldi játékos látogatja a hazai kaszinókat, amelyeknek az összesített játékbevétele és játékadója évről évre dinamikusan nő - derül ki Tállai András államtitkár Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszából.

Több mint százezer szerencsejátékfüggő van Csehországban

2015. 07. 24

Több mint százezer szerencsejátékfüggő van Csehországban, problémákkal pedig ezen a területen mintegy 440 ezer ember küszködik - állapítja meg a szerencsejátékokról készített 2014-es cseh jelentés, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Prágában.

1 | |
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop