A leszbikusok egészségi problémái

2022. 11. 04

A San Franciscó-i egészségügyi hivatalnokok felmérték a leszbikusokat fenyegető problémáit- A kép elgondolkodtató: a heteroszexuális nőkkel való összehasonlításban a leszbikusok körében gyakoribb a dohányzás, az elhízás és az alkoholizálás.

Transszexualizmus

2022. 08. 09

A transszexualizmus különálló nemi identitászavar. Az ebben szenvedő úgy véli, hogy biológiai tévedés áldozata (mely még születése előtt történt), melynek során kegyetlenül bezárták egy olyan testbe, mely nem felel meg a valódi nemi azonosságának.

Kétséges, van-e egyáltalán biszexuális férfi

2022. 08. 09

Chicagói és torontói pszichológusok egy tanulmánya szerint felmerül a kérdés, létezik-e valójában férfi biszexualitás. A kutatók tanulmányozták a magukat biszexuálisnak valló férfiakat, és azt tapasztalták, hogy legtöbbjüket általában egy másik férfi tudta felizgatni.

Nemi identitás zavarok

2021. 06. 28

A nemi identitás zavarát a másik nemhez való tartozás óhaja, vagy az a tévhit jelenti, hogy valaki a nemi hovatartozással össze nem illő test "csapdájába" esett.

Pedofilia: agyi elváltozás?

2020. 07. 10

Elváltozás figyelhető meg azoknak a pedofil férfiaknak az agyában, akik elkövetővé válnak - derült ki egy három éven át tartó német kutatásból. A vizsgálat eredményeit a pedofília alapjául szolgáló neurológiai mechanizmusok kutatásával foglalkozó német szervezet, a NeMUP mutatta be Berlinben.

Korlátozhatják Németországban a homoszexualitás kezelését

2019. 11. 05

Korlátozhatják Németországban a homoszexualitás megszüntetését célzó kezelést, az úgynevezett "konverziós terápiát" - írták hétfőn német lapok.

Német bíróság: spermadonor, nővé operált férfit nem lehet anyaként bejegyezni

2018. 01. 04

Nem lehet anyaként bejegyezni azt a transznemű nőt, akinek a még férfiként lefagyasztott spermájával megtermékenyített petesejtből született később gyermeke - döntött csütörtökön a német legfelsőbb bíróság Karlsruhében.

Donald Trump: az amerikai hadseregben ezentúl nem szolgálhatnak transzneműek

2017. 07. 27

Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésben közölte, hogy az amerikai hadseregben ezentúl sehol, semmilyen poszton és rangban nem szolgálhatnak transzneműek.

Gyermeket hozott világra egy transznemű férfi Ausztriában

2017. 02. 28

Gyermeket hozott világra egy transznemű férfi az ausztriai Graz térségében - értesült a Kleine Zeitung című osztrák lap.

Indonéz elnök: az új kasztrációs törvény a pedofília megszűnéséhez vezethet

2016. 10. 20

Az új kémiai kasztrációs törvény következetes alkalmazása idővel a pedofília végéhez vezethet Indonéziában Joko Widodo elnök reményei szerint - írta honlapján a politikussal interjút készítő BBC brit műsorszolgáltató szerdán.

1 | |
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop